(Poistunut julkaisusta)

Senior rekrytointikonsultti Search & Selection
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Search & Selection kasvaa, joten etsimme työkaveriksemme rekrytointien ammattilaista Tampereelle.

Meillä on nyt haussa REKRYTOINTIKONSULTTI vahvistamaan tiimiämme.

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista henkilöstöalan toimijoista ja autamme asiakkaitamme rakentamaan menestystarinoita Suomen rajojen sisällä ja niiden ulkopuolella. Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Osaamisemme on laaja, ja teemme myös erilaisia valmennuksia sekä työpersoonallisuusarviointeja. Toimintamme sydämessä on aito välittäminen, olemme aidosti läsnä.

Meillä työn keskiössä on asiakas – oli hän sitten toimeksiantaja tai hakija. Rekrytointikonsultteina tehtävämme on varmistaa hyvällä pohjatyöllä ja työssä tarvittavien taitojen arvioinnilla, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Omaamme kokemusta myös vaativista rekrytoinneista. Rekrytointityömme perustuu aitouteen, inhimillisyyteen ja ratkaisukeskeisyyteen. Meillä on myös merkittävä viestijän rooli: pidämme aktiivisesti yhteyttä hakijoihin ja raportoimme etenemisestä asiakkaallemme. Vastaamme omalta osaltamme myös työnantajamielikuvasta.

Meillä rekrytointikonsultin työ edellyttää näyttöjä aiemmasta kokemuksesta alalta sekä rekrytoinneista että asiakastyöstä, soveltuvaa koulutusta ja erilaisten testausmenetelmien ja -työkalujen käytännön tuntemusta.

Me olemme tiimi, joka kehittää omaa työtään ja laajentaa osaamistaan. Nautimme työstämme ja innostumme uusista haasteista. Arvostamme hyvää työyhteisöhenkeä ja työskentelemme pilke silmäkulmassa. Tämä työyhteisö tukee ja sparraa. Tätä kaikkea lupaamme myös sinulle!

Jos ilmoituksemme puhuttelee sinua, laita itsestäsi tietoa oheisen linkin kautta. Meistä löydät lisätietoja mm. LinkedInistä: https://www.linkedin.com/showcase/search-&-selection-personalhuset/. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, soita Marja Heinimäki, puh. 040 547 8563. Varmimmin tavoitat maanantaina 12.2 klo 15-16.00 ja perjantaina 16.2 klo 8-10.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.