(Poistunut julkaisusta)

Senior rekrytoija, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Etsimme nyt globaalille Suomalaiselle asiakkaallemme

 

SENIOR REKRYTOIJAA

 

Yrityksen pääkonttorille Espooseen, kokopäiväiseen määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Valittava henkilö työllistyy tehtävään Adeccon työntekijänä. Etsimme tehtävään vakuuttavaa ja ammattitaitoista rekrytoinnin ammattilaista, jonka päätehtävä tulee olemaan monipuolisten rekrytointien end-to-end prosessista vastaaminen. Senior rekrytoija tukee pääkonttorin esimiehiä heidän rekrytointitarpeissaan, rekrytoitavien roolien vaihdellessa suuresti (toimisto/taloushallinta/tekninen/IT).

 

Ideaali-kandidaatti tehtävään on henkilö, jolla on jo kattavaa kokemusta In-house rekrytoinneista. Koulutus/kokemus PAPI- testeistä lasketaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Myös kokemus muista henkilöarvionnin menetelmistä lasketaan eduksi tehtävässä.

 

Tarve rekrytoitavalle henkilölle on heti, joten kannattaa hakea tehtävään mahdollisimman pikaisesti. Hae tehtävää ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.