(Poistunut julkaisusta)

Senior Recruitment Manager
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Kiehtooko sinua haastavien rekrytointien maailma?


Etsimme Rekry Pro-tiimiin vahvistukseksi rekrytointiosaajaa myymään ja toteuttamaan vaativan tason rekrytointeja. Keskitymme ylempien toimihenkilöiden, kuten toimitusjohtajien tai yrityksen johdon rekrytoimiseen. Tiimi palvelee asiakkaitamme sekä paikallisesti että toimialaerikoistumisen kautta.

 

Tehtävänkuvaasi kuuluu itse myymiesi ja yksiköiltä toimeksiantoina tulleiden rekrytointien toteuttamista prosessin alusta loppuun. Työnkuva sisältää rekrytointien lisäksi myös soveltuvuusarviointien ja Jory/myyntiryhmä-ym. auditointien parissa työskentelyä. Omasta roolistasi käsin osallistut myös rekrytointiprosessien ja Adeccon rekrytointiliiketoiminnan kehittämiseen. Koska rooli on valtakunnallinen, se edellyttää matkustusvalmiutta.

 

Odotamme sinulta kiinnostusta aktiiviseen rekrytointityöhön asiakasrajapinnassa sekä tavoitteellista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Vahva kokemus ja verkosto tietyiltä toimialoilta tai tehtävistä on eduksi. Kerrothan hakemuksessasi, mikä/mitkä toimialat tai tehtävät koet erityisesti vahvuuksiksesi. Tehtävänkuva tulee osittain muotoutumaan myös aiemman osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi perusteella.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja saat tiimin vetäjältä Teemu Vuoriselta, 0400 610041
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.8 mennessä tämän linkin kautta
https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/