(Poistunut julkaisusta)

Senior Recruitment Consultant
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

ManpowerGroup Solutions Oy:n jatkuvien rekrytointipalvelujen yksikkö RPO (Recruitment Process Outsourcing) tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen sekä jatkuvissa että projektiluonteisissa rekrytointitarpeissa. Paikannamme parhaat osaajat ja tuemme organisaatioita mm. työnantajamielikuvan kehittämisessä ja HR-järjestelmissä. Tarjoamme osaamisemme, parhaat käytäntömme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.

Meillä RPO:ssa monipuoliset ammattilaiset työskentelevät erilaisissa HR:n ja rekrytoinnin tehtävissä Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissämme - ja tietysti asiakkaillamme. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen on meille kaikille tärkeää.

Haemme konsulttitiimin vahvistukseksi Helsinkiin ja Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen sinua

SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT

Liiketoimintamme perustuu rekrytoinnin tuottamiseen asiakkaille jatkuvana palveluna. Räätälöimme aina palvelumme vastaamaan asiakkaan aitoa tarvetta. Joskus asiakkaillemme sopii rajatumpi palvelu kuten esim. sourcing tai kesärekrytoinneista vastaaminen. Useimmiten toimimme asiakkaan rekrytointiprosessissa alusta loppuun -aina tehtävämäärittelystä työsopimuksen tekemiseen. Palveluidemme ominaispiirteenä on työskentely asiakkaidemme nimissä ja järjestelmissä.

Uudelta kollegaltamme toivomme

Konsultoit ja tuet esimiehiä erilaisissa rekrytointiin ja osaamisen hankintaan liittyvissä kysymyksissä sekä toteutat monipuolisia ja haastavia rekrytointeja työpersoonallisuusarviointeineen. Sinulla on hyvä ymmärrys palveluliiketoiminnasta ja verkostoituminen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen on sinulle luontevaa.

Toimit aktiivisesti työnantajakuvan, hakijakokemuksen, rekrytointimarkkinoinnin ja työsuhdeasioiden parissa. Modernit tavat tavoittaa hakijoita, tehdä viestintää sekä houkutella että arvioida osaajia kiinnostavat meitä ja asiakkaitamme. Siksi odotammekin kaikilta rekrytointikonsulteiltamme näkemyksellisyyttä ja intohimoa alaa kohtaan.

Odotamme, että olet työskennellyt usean vuoden ajan rekrytoinnin parissa konsultin roolissa. Sinulla on vahva ymmärrys vaativista asiantuntija-, päällikkö- ja johtajatason rekrytoinneista ja kokemusta työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä. Otteesi työpersoonallisuuden arviointiin on vahva ja olet käyttänyt säännöllisesti erilaisia arviointityökaluja (esim. cut-e, SHL, PAPI). Viestintätaitosi ovat erinomaiset niin suomen kuin englannin kielellä - sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet myyntihenkinen ja vakuutat asiakkaan omalla ammattitaidollasi.

Meistä

Tehtävässäsi toimit kansainvälisissä asiakkuuksissamme pääosin asiakkaidemme tiloissa joko pääkaupunkiseudulla tai Tampereella. Rooliisi saattaa kuulua myös matkustusta kotimaassa.

Tiimissä sinua odottavat rekrytointialan innostuneet osaajat toinen toistaan kannustaen. Kollegoita sinulla tulee olemaan Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Välimatkoista huolimatta pidämme tiiviisti yhteyttä eri tavoin. Meillä saat taatusti aina tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, sillä me kaikki jaamme mielellämme osaamistamme.

Meillä saat tilaisuuden kehittää edelleen omaa osaamista monipuolisen työnkuvan kautta. Meillä kaikki ovat asiantuntijoita, joiden tekemiseen ja tekemisen laatuun luotetaan. Näin meillä onkin omat vastuualueet, joiden puitteissa voi rakentaa omat työskentelytavat. Etätyömahdollisuudet ovat meillä joustavat -siksi aurinkoinen työpiste laiturilla voi olla joskus se kaikkein sopivin ympäristö työskentelyyn.

Fiiliksiä meidän yksiköstämme löydät Instagramista mpg.solutions.hro

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2020. Lisätietoja tehtävästä saat Johanna Tammiselta p. 040 541 3155. Mikäli et tavoita häntä puhelimitse, voit lähestyä kysymyksilläsi WhatsAppilla tai sähköpostilla johanna.tamminen@manpowergroup.fi.

Lisätietoja antavat mielellään myös mahdolliset tulevat kollegasi. Voit soittaa vaikkapa Helsingissä työskentelevälle Mikko Rannalle p. 040 630 6545 tai Tampereen kollegallemme Ulla-Mari Kuusiselle p. 040 144 8189. Halutessasi voit jättää soittopyynnön sähköpostilla etunimi.sukunimi@manpowergroup.fi