(Poistunut julkaisusta)

Senior Recruitment Consultant / Recruitment Consultant
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

ManpowerGroup Solutions Oy:n jatkuvien rekrytointipalvelujen yksikkö RPO (Recruitment Process Outsourcing) tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen sekä jatkuvissa että projektiluonteisissa rekrytointitarpeissa. Paikannamme parhaat osaajat ja tuemme organisaatioita mm. työnantajamielikuvan kehittämisessä ja HR-järjestelmissä. Tarjoamme osaamisemme, parhaat käytäntömme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.

Meillä RPO:ssa monipuoliset ammattilaiset työskentelevät erilaisissa HR:n ja rekrytoinnin tehtävissä Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissämme - ja tietysti asiakkaillamme. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen on meille kaikille tärkeää.

Haemme nyt näkemyksellistä rekrytointikonsulttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle

REKRYTOINTIKONSULTTI / SENIOR REKRYTOINTIKONSULTTI

Liiketoimintamme perustuu rekrytoinnin tuottamiseen asiakkaille jatkuvana palveluna. Räätälöimme aina palvelumme vastaamaan asiakkaan aitoa tarvetta. Joskus asiakkaillemme sopii rajatumpi palvelu kuten esim. sourcing tai kesärekrytoinneista vastaaminen. Useimmiten toimimme asiakkaan rekrytointiprosessissa alusta loppuun -aina tehtävämäärittelystä työsopimuksen tekemiseen. Palveluidemme ominaispiirteenä on työskentely asiakkaidemme nimissä ja järjestelmissä.

Uudelta kollegaltamme toivomme

Tällä kertaa etsimme kokenutta rekrytoijaa, joka tulee tuottamaan rekrytointipalvelua niin inhouse-asiantuntijana kuin rekrytointikonsulttinakin. Suurin osa työviikostasi (2-3 päivää / vko) kuluu inhouse-asiantuntijan roolissa Tampereella toimivalla asiakkaallamme. Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata rekrytointien läpiviennistä yhdessä rekrytoivien esimiehien kanssa. Olet samalla merkittävässä roolissa tuottamassa asiakkaallemme kokonaisvaltaista osaamisen hankintaa. Toimit aktiivisesti työnantajakuvan, hakijakokemuksen, rekrytointimarkkinoinnin ja työsuhdeasioiden parissa. Muu osa työviikostasi meillä koostuu kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan erilaisista rekrytoinnin ja sen kehittämisen tehtävistä.

Modernit tavat tavoittaa hakijoita, tehdä viestintää sekä houkutella että arvioida osaajia kiinnostavat meitä ja asiakkaitamme. Siksi odotammekin kaikilta rekrytointikonsulteiltamme näkemyksellisyyttä ja intohimoa alaa kohtaan.

Kuten huomaat, odotamme sinulta entuudestaan hyvää osaamista monipuolisesta rekrytoinnista, employer brandingista ja HR:stä. Sinulta löytyy kokemusta ja kykyä tarjota vakuuttavasti konsultointia asiakkaidemme rekrytointitarpeissa. Johdat asiakasta ammattitaitoisesti, mutta työnnät myös itse kätesi saveen.

Roolissasi työskentelet yhdessä tiimimme HR-ammattilaisten kanssa ja varmistat omalta osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja palvelun tuottamisen asiakkaallemme. Sinulla on taito kääntää haastavatkin asiakaskohtaamiset positiivisiksi ja kohtaatkin ihmisen aina iloisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Sinulla on kyky sietää keskeneräisyyttä ja muutoksia. "Learn by doing" kuvastaa sinua niin tekijänä kuin oppijanakin, ja sinulla on aito halu jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen. Useatkin projektit pysyvät hyppysissäsi samanaikaisesti ja tukeudut luontevasti toimintaasi helpottaviin järjestelmiin.

Meistä

Tiimissä sinua odottavat rekrytointialan innostuneet osaajat toinen toistaan kannustaen. Kollegoita sinulla tulee olemaan Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Välimatkoista huolimatta pidämme tiiviisti yhteyttä eri tavoin. Meillä saat taatusti aina tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, sillä me kaikki jaamme mielellämme osaamistamme. Fiiliksiä meidän yksiköstämme löydät Instagramista mpg.solutions.hro

Tehtävässäsi tulet pääsääntöisesti työskentelemään Tampereen Hervannan toimipisteen lisäksi asiakkaamme tiloissa Tampereella. Matkustamiseen on kuitenkin hyvä varautua.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.1.2020. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Johanna Tammiselta 040 541 3155 tai Enni Valliukselta 040 630 8125. Mikäli et tavoita meitä puhelimitse, voit myös jättää soittopyynnön tai kysymyksen WhatsAppilla.