(Poistunut julkaisusta)

SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT, Helsinki
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
ManpowerGroup Solutions Oy:n jatkuvien rekrytointipalvelujen yksikkö HRO tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen sekä jatkuvissa että projektiluonteisissa rekrytointitarpeissa. Paikannamme parhaat osaajat ja tuemme organisaatioita mm. työnantajamielikuvan kehittämisessä, HR-järjestelmissä sekä koulutusten ja valmennusten hallinnassa. Tarjoamme osaamisemme, parhaat käytäntömme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.
 
Meillä HRO:ssa noin 40 rekrytoinnin ammattilaista työskentelee monipuolisissa tehtävissä Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissämme – ja tietysti asiakkaillamme. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen ovat meille kaikille tärkeää. 
 
Haemme konsulttitiimin vahvistukseksi Helsinkiin sinua
 
SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT 
 
Tehtävässäsi toimit aidosti kansainvälisessä asiakkuudessamme pääsääntöisesti asiakkaamme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Konsultoit ja tuet esimiehiä erilaisissa rekrytointiin ja osaamisen hankintaan liittyvissä kysymyksissä sekä toteutat monipuolisia ja haastavia rekrytointeja työpersoonallisuusarviointeineen.  
 
Odotamme, että olet jo työskennellyt useamman vuoden asiantuntija-, päällikkö- ja johtajatason rekrytointien parissa. Aiempi kokemus kansainvälisestä ympäristöstä ja erinomainen sekä suomen että englannin kielen taito ovat tässä tehtävässä välttämättömiä. Sinulla on kokemusta eri tavoista arvioida kandidaatin sopivuutta tehtävään, ja olet hyödyntänyt säännöllisesti jotakin laajasti käytettyä arviointityökalua (esim. cut-e, SHL, PAPI). Ymmärrät liiketoimintarakenteita ja erilaisten sidosryhmien merkityksen – myös verkostoituminen on sinulle hyvin luontevaa. Haluat aidosti kehittää rekrytointia entistäkin paremmaksi ja aina laadukas kandidaattikokemus on sinulle itsestään selvää. Eduksesi on, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta valmistavan teollisuuden toiminnoista ja prosesseista.   
 
Mitä tarjoamme sinulle:
 
- mahdollisuuden työskennellä sekä kotimaisten että kansainvälisten rekrytointien parissa asiakkuudessa, jossa työskentelyä kuvaavat kehitysorientoituneisuus ja tekemisen meininki hyvässä työyhteisössä 
- tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisen työnkuvan kautta
- koulutusmahdollisuuksia toiveidesi ja tarpeidesi mukaan
- oman vastuualueen, jonka raameissa voit rakentaa itsenäisesti omat työskentelytapasi
- asiantuntevan tiimin tuen päivittäisessä työssäsi
- joustavat etätyömahdollisuudet 
 
Jos haluat kuulla konsultin työstä ja arjesta mahdolliselta tulevalta kollegaltasi, voit soittaa vaikkapa Marja Salmiselle. p. 050 584 5613. Fiiliksiä meidän yksiköstämme löydät myös Instagramista mpg.solutions.hro  
 
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Asiakkaan toimipisteiden lisäksi tulet työskentelemään omassa toimipisteessämme Ruoholahdessa. Matkustaminen tehtävässä on satunnaista, mutta siihen on hyvä varautua. 
 
Lisätietoja tehtävästä saat Team Lead Johanna Tammiselta p. 040 541 3155. Halutessasi voit jättää soittopyynnön sähköpostilla johanna.tamminen@manpowergroup.fi
 
Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään maanantaina 16.9. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan tuhria aikailematta tavatessamme joukkoomme sopivan ja haluavan henkilön.