(Poistunut julkaisusta)

Senior Recruiter, Digital Talent Solutions
Barona IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

IT-alalla on käynnissä kiivas taistelu osaajista. Barona IT tekee tuosta taistelusta helpompaa paitsi yksilöille, myös yrityksille. Kehitämme Barona IT:n Digital Talent Solutions -yksikössämme asiakkaidemme liiketoimintaa löytämällä osaajia ohjelmisto- ja digikehityksen etulinjaan. Samaan aikaan kohtaamme osaajat yksilöinä ja tarjoamme verkostostamme juuri heille kiinnostavia työtehtäviä niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa.

Olemme Suomen johtava IT-alan rekrytointiyritys ja toimimme myös Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Me rekrytoimme osaajia juuri siinä kentässä, jossa parhaiden osaajien löytäminen on tällä hetkellä vaikeinta - kasvavalla teknologia-alalla.

Miten me tässä sitten onnistumme? Uskomme moderniin rekrymarkkinointiin, suorahakuun, digitaaliseen palvelukehitykseen ja verkostoitumiseen. Ennen kaikkea luotamme kuitenkin ihmisiin ja siihen että heidät kohdataan ihmisinä. Aidot menestystarinat eivät synny pelkästään kokemusvuosia tuijottamalla vaan ymmärtämällä riittävän osaamisen, potentiaalin ja motivaation merkitys.

Ketä sitten etsimme?

Ideaalitilanteessa olet työskennellyt aiemminkin IT-rekrytoinnin parissa, tunnet alan terminologian, haasteet sekä olet verkostoitunut sekä yritys- että osaajakentässä. Toisaalta olet voinut hankkia kannuksesi myös muissa tehtävissä kuten myynnissä tai konsultoinnissa. Tiivistettynä, sinulla tulisi olla kokemusta IT-alalta sekä liiketoiminnasta, jossa oikea osaaminen muodostaa merkittävän kilpailuedun.

Entä mitä sitten tarjoamme? Itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi saat tueksesi kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin. Toimintaamme ohjaavat arvomme, joita ovat rohkeus, vapaus, vastuu ja yhdessä tekeminen.

Barona IT on itsenäinen yhtiö, joka toimii kiinteänä osana Baronaa ja Bravedon rohkeiden yritysten yhteisöä. Tämä kokonaisuus tarjoaa mahdollisuudet osaamisen ja uran kehitykselle moneen eri suuntaan. Pääset myös mukaan uusien ja nykyisten konseptiemme kehitykseen kuten:

https://northstarjobs.io/

http://www.projari.fi

Kiinnostuitko? Voit tutustua meihin tarkemmin tiiminne nettisivuilla:

https://barona.fi/tyopaikka/it/

Mikäli haluat jutella lisää aiheesta, ota yhteyttä:

Juha Kuuttinen (juha.kuuttinen@barona.fi, 050 355 0700)

Mikko Laine (mikko.laine@barona.fi, 043 824 4189)