(Poistunut julkaisusta)

Senior R&D Engineer, Control Systems, Sandvik Mining and Construction Oy
Sandvik Mining and Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Haemme Sandvikin Lahden tehtaalle kokenutta ohjausjärjestelmien tuotekehitysinsinööriä Senior R&D Engineer -rooliin. Tehtävä on vakituinen. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan ja rikotuksen laitteet, murskaimet ja seulat sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet.

Lahden tehdas suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kaivukoneisiin asennettavia hydraulikäyttöisiä iskuvasaroita sekä purkutyölaitteita (www.rammer.com). Tuotteista menee vientiin yli 95%.

Keskeiset tehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat uusien teknologioiden tutkiminen ja tulevaisuuden teknologia-alustojen kehittäminen, etenkin iskuvasaroiden toiminnallisten ratkaisuiden parissa. Lisäksi vastaat digitaalisten tiedonkeruu- ja etävalvontatuotteiden teknisestä tuesta, aktiivisesta jatkokehityksestä sekä ylläpidosta. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä tuotesuunnittelun, testauksen, hankinnan ja valmistuksen kanssa. Lisäksi ohjaat tutkimus- ja kehityshankkeitamme tutkimus- ja oppilaitosten sekä muiden tuotekehityskumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (yliopisto/AMK, esim. elektroniikka, mittaus- ja säätötekniikka, automaatio tai sulautetut järjestelmät). Toivomme, että sinulle on jo kertynyt vähintään 5 vuotta käytännön työkokemusta digitaalisten ohjausjärjestelmien kehittämisestä. Hallitset sulautettujen järjestelmiin liittyvän tekniikan ja erilaiset säätö- ja ohjausjärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Olet aikaansaava ja aktiivinen ja sitoutunut asioiden loppuunsaattamiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja täysin uuden roolin, jossa pääset itse etsimään ja luomaan uusia ratkaisuita ja toimintamalleja. Pääset siis mukaan luomaan kaivosteollisuuden tulevaisuutta etulinjassa. Tulet myös tätä kautta näkemään omien suunnitelmiesi ja ajatustesi konkretisoituvan käytännössä.

Lisätietoja/yhteydenotot

Tehtävästä antaa lisätietoja Barona Engineering’in Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.