(Poistunut julkaisusta)

Senior prosessikehittäjä, Toimittaminen (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme nyt aikaansaavaan joukkoomme Senior prosessikehittäjää kuluttaja-asiakkaiden toimittamisen palveluiden kehitykseen! Oletko sinä hakemamme henkilö, joka on valmis käärimään hihat, päästämään luovuutensa valloilleen ja tuomaan osaamisensa osaksi Elisan toimittamisen prosessien kehittämistä?

Senior prosessikehittäjä

Tehtävässä vastaat toimittamisen prosessin palvelujen konseptoimisesta, kehittämisestä ja seurannasta palvelun elinkaaren aikana. Pääset tekemään toimittamisesta asiakkaillemme entistä houkuttelevampaa ja luomaan uusia toimitustapoja. Pääset rakentamaan paremmin toimivia toimittamisen palveluja suomalaisille kuluttajille – ketterästi ja määrätietoisesti. 

Työn ytimessä on tiivis markkinan seuraaminen, jatkuva benchmarkin pohjalta tapahtuva potentiaalien hakeminen ja toimittamisen tarjooman edelleen kehittäminen. Vaihtelevissa työtehtävissä prosessi- ja järjestelmäkehityksen parissa toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien ja kumppaneiden kanssa. Tehtävässä onnistumisen tärkeä edellytys on kyky havainnoida prosessien toimivuutta ja muuttaa havainnot napakoiksi toimenpiteiksi. 

Sinulla hyvät lähtökohdat tehtävään, mikäli tunnistat itsestäsi alla olevia ominaisuuksia. Älä kuitenkaan säikähdä, mikäli kaikki asiat eivät ole sinulle vielä tuttuja. Pääset kyllä oppimaan lisää!

 • Kokemusta prosessien ja palveluiden kehittämisestä useamman vuoden ajalta.

 • Kyky ymmärtää ja kuvantaa moniulotteisten kokonaisuuksien yhteyksiä.

 • Olet luova ja innokas kokeilemaan rohkeasti uusia asioita

 • Kykyä muuttaa kehitysideat toteutuskelpoisiksi suunnitelmiksi ja toimenpiteiksi. Osaat myös viestiä suunnitelmasi selkeästi.

 • Osaat johtaa itseäsi ja muiden tekemistä vahvasti, mutta yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa kohti yhteisiä tavoitteita.

 • Omaat erinomaiset sosiaaliset taidot. 

 • Osaat pitää useampia kehityshankkeita/-projekteja käynnissä samanaikaisesti.

 • Itsenäinen työskentely ja kyky päätöksentekoon ovat sinulle ominaisia toimintatapoja.

 • Omaat sujuvan suomen ja englannin taidon.

 • Vahva halu oppia ja kehittää sekä kehittyä uudessa tehtävässä.

 • Soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta.

Tehtävän hoitaminen vaatii tiivistä läsnäoloa Helsingissä Pasilan toimipisteessämme.Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa on sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Saat osaavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Takkunen (050 4650607, tanja.takkunen@elisa.fi)

Laitathan hakemuksesi tulemaan 6.10. mennessä ja kerrot siinä itsestäsi enemmän ja mitä toisit tullessasi meille Elisalle. Pyrimme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana.