(Poistunut julkaisusta)

Senior Property Manager, toimitilaliiketoiminta
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

”Kun tulin yhdeksän vuotta sitten taloon kiinteistöpäälliköksi, meitä oli täällä 13 ja kaksi tiimiä. Tänään meitä on yli 100 kiinteistöpäällikköä. Kasvu ei ole kuitenkaan ollut prioriteettimme, vaan se on seurausta pitkäjänteisestä palveluidemme ja johtamisemme kehitystyöstä. Tulevaisuutemme näyttää vakaalta, ja samaan aikaan kiinteistömanageerauksessa ollaan isojen teemojen äärellä. Vastuullisuuteen liittyvät palvelut ovat meillä yhä kiinteämpi osa palvelutarjoomaamme. Kiinteistöjen energiatehokkuudelta odotetaan tekoja ja meiltä jatkuvaa kehittymistä ja toimintatapojen kehittämistä. Olenkin erittäin innostunut siitä, millaisen työyhteisön ja toimialaympäristön me voimme sinulle tarjota. Oikeastaan kysymys kuuluukin, oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?”

Tapio Alapoti, Head of Technical Management

Meillä on siis onnistunut historia. Mikä meistä ja sinusta on varmasti kiinnostavampaa, on tahtomme ja taitomme menestyä tulevaisuudessa. Meille nimittäin osaajamme ovat prioriteettimme. Me varmistamme, että sinulla on edellytykset onnistua. Jatkuvasti kehittyvät tuotteet ja palvelut, toimivat prosessit, meihin luottavat asiakkaat sekä esihenkilö, jolla on aikaa sinulle. Mitä muuta me voimme sinulle tarjota ja luvata? 

Tilaisuus tartuttavaksi

Me olemme vahvasti arvojohdettu yritys. Arvot eivät ole sanahelinää, vaan huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Mitä tämä tarkoittaa sinulle käytännössä?

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Olemme tehokkaita jakamaan osaamistamme ja parhaita käytäntöjä. Niin sisäilma- ja ympäristö- kuin energiatehokkuuden asiantuntijat ovat rinnallasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  2. Meillä et hae pikavoittoja vaan voit tehdä työsi niin hyvin kuin osaat – asiakkaidemme ja työkavereittesi parhaaksi. Pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme, kun tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista.
  3. Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja panostuksemme henkilöstömme hyvinvointiin. Kohtaat arjessasi hyvää johtamista, rakentavaa vuorovaikutusta ja työtäsi sujuvoittavia käytäntöjä ja kehityshankkeita.
  4. Meidän kanssamme pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta ja näet omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon sekä vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  5. Työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet. Luonnollisesti tämä on vielä korostunut näin poikkeuksellisena aikana.
  6. Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.

Tarkemmin tehtävästäsi

Tulet meillä vastaamaan kotimaisen asiakkamme sijoituskiinteistöjen ylläpidon johtamisesta ja käyttäjätyytyväisyydestä. Tämä tarkoittaa, että olet vuokralaisille ja asiakkaillemme aktiivisesti näkyvä ja kuuluva taho, joka varmistaa kiinteistöjen optimaalisen tuoton sekä vuokralaisten sujuvan arjen. Huolehdit, että vuokralaisten tilat ja kiinteistöjen palvelut tuottavat arvoa heidän liiketoiminnalleen. Vastaat kiinteistöjen suunnitelmallisesta ylläpidosta budjetin mukaisesti sekä vuokraustoiminnan tukemisesta. Sinulla on kokonaiskuva vastuullasi olevien kiinteistöjen tilanteesta – tiedät missä ollaan, miten siihen on tultu, ja miten mennään eteenpäin.

Työssäsi olet tiiviisti yhteydessä vuokralaisiin, palveluntuottajiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin kiinteistöjen ylläpidon osalta. Asiakkaillesi raportoit ja viestit proaktiivisesti suunnitelmista ja toteumista. Varmistat arjessa, että kiinteistöjen mahdolliset vikatilanteet ja palvelupyynnöt tulevat hoidetuksi, ja taustalla tapahtuvat toiminnot sekä viestintä eri osapuolille rullaa. Olet siis paljon vartijana. Kaikkea et suinkaan tee yksin, vaan rinnallasi ovat asiakkuustiimi, työkaverit ja palveluntuottajat, joiden valintaan luonnollisesti vaikutat. Yhdessä ja ohjauksessasi vaikutatte vastuullasi olevien kiinteistöjen hiilijalanjälkeen. Seikka, joka lisää työmme merkittävyyttä. 


Näillä taidoilla menestyt

Senior Property Managerin tehtävässä työskentely edellyttää sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta liike-/toimitilakiinteistöjen manageerauksesta. Hallitset kiinteistöjen ylläpidon johtamisen elementit ja olet ollut mukana ammattimaisesti johdetuissa rakennushankkeissa. Ymmärrät siis pelikenttäsi hyvin ja kykenet tarvittaessa perehdyttämään myös alalle tulevia sekä jakamaan osaamistasi. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja ennen kaikkea aito kiinnostus kehittyä ja oppia kiinteistöalaa jatkossakin. Etsimme siis kokenutta kiinteistöjen ylläpidon osaajaa tuomaan ja luomaan lisäarvoa kasvavalle tiimillemme ja asiakkaillemme.

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja taidat vaikuttavan sekä oikea-aikaisen viestinnän – myös englanniksi. Eikä haittaa ole, jos positiivisuus on yksi luonnettasi kuvaava piirre.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla uusi työkaverimme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Jaakko juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Jaakon tavoitat parhaiten 29.12.2020 klo 12-14, 5.1.2021 klo 12-14 sekä 12.1.2021 klo 12-14 numerosta +358 40 651 6318. Voit myös laittaa sähköpostia jaakko.peltokorpi@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 18.1.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Tai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro hänelle!