(Poistunut julkaisusta)

Senior Property Development Manager
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haluaisitko sinä työskennellä kiinteistökehityksen ammattilaisena yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön - Newsecin kiinteistökehitystiimiin. Haemme Senior Property Developeria vahvistamaan tiimiämme. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Senior Property Development Managerina vastaat itsenäisesti asiakkaidemme omistamien sijoituskiinteistöjen kehitysprojektien johtamisesta. Toimimme asiakkaidemme tukena kehityshankkeen kaikissa vaiheissa - tarvittaessa aina lähtöanalyysista kaavakehityksen, rakennuttamisen ja vuokrausprojektin kautta kohteen myymiseen saakka. Tämä tarkoittaa, että olet asiakkaillemme luottopartneri ja tärkeä tekijä hankekokonaisuuden onnistumisen kannalta. Teemme projekteja kaikissa kiinteistöluokissa - niin asunnot, toimistot, liiketilat, varastot kuin palvelutilatkin ovat meille tuttuja kohteita.

Työssäsi olet tiiviisti yhteydessä muun muassa viranomaisiin, kiinteistönomistajiin, suunnittelijoihin ja rakennusliikkeisiin. Kenties tärkeimpänä yhteistyökumppaninasi toimii Newsecin sisäinen yhteistyöverkosto, kun monipuolisissa projekteissa pääset tekemään yhteistyötä kiinteistöarvioinnin, kiinteistönkaupan ja - vuokrauksen, ylläpidon ja rakennuttamisen ammattilaisten kanssa. Asiakkaillesi raportoit ja viestit proaktiivisesti suunnitelmista ja hankkeiden etenemisestä. Neuvottelet meille myös uusia asiakkuuksia ja projekteja eli palveluiden markkinointi ja myynti on sinulle luonteva osa työtäsi.

Meillä Newsecillä

on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden suurin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi. Tästä seuraavaksi enemmän!

Starttisi meillä

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme.

Tämän sinulle lupaamme

Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Kiinteistökehitysprojekteissa toimit aktiivisesti yhteistyössä kymmenien newseciläisten kanssa ja kaiken kaikkiaan noin 600 newseciläisen joukko on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.

Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan panostamme henkilöstön hyvinvointiin, laadukkaaseen työhön ja asiakkaidemme palveluun. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.

Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.

Meidän kanssa pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja asiakkaittesi tyytyväisyyteen.

Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti - tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta - siitä mitä, miten ja missä työsi teet.

Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.

Näillä eväillä menestyt

Senior Property Development Managerina työskentely edellyttää sinulta laajaa ymmärrystä kiinteistömarkkinoista ja eri markkinatekijöiden välisistä lainalaisuuksista. Sinulla on mielellään useamman vuoden kokemus joko vastaavista kehitystehtävistä tai vaihtoehtoisesti laajasti eri rooleissa esimerkiksi vuokrauksen, kaupankäynnin, rakennuttamisen tai kiinteistöjohtamisen tehtävissä. Ymmärrät siis pelikenttäsi, jolla toimit. Sinulla on työskentelyäsi tukeva, tehtävään sopiva koulutus.

Ratkaisevaa menestymisen kannalta tehtävässä on kuitenkin taktinen pelisilmäsi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva etkä lannistu haasteellisissakaan tilanteissa vaan löydät oikeat reitit kohti onnistumista. Viihdyt ihmisten parissa ja taidat vakuuttavan sekä oikea-aikaisen viestinnän - myös englanniksi. Eikä haittaa ole, jos positiivisuus on yksi luonnettasi kuvaava piirre.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävää tai meillä työskentelyyn liittyen, Adeccon Teemu Vuorinen juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Teemun tavoitat numerosta 040 061 0041

Tähän tehtävään voit hakea lähettämällä CV:n ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.11.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.