(Poistunut julkaisusta)

Senior projektipäällikkö
Coronaria

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Coronarian tarina sai alkunsa halusta tehdä asiat toisella tavalla. Tavalla, joka palvelisi niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin yhteiskuntaakin. Tehtävämme on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet. Me Coronariassa haastamme vallitsevia toimintamalleja ja pohdimme, miten asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Tänä päivänä olemme yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista ja kuulumme superkasvajien joukkoon.

Coronarian Asiantuntijakeskus, toimien liiketoiminnan partnerina, etsii nyt SENIOR PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ liiketoimintamme kasvun varmistamiseksi.

Jos tekoäly, ohjelmistorobotiikka ja lean kiinnostavat, hae rohkeasti paikkaamme.

Tehtävänkuvaus:
Prosessien kehittäjänä teet tiivistä yhteistyötä Asiantuntijakeskuksen eri tiimien, liiketoiminnan ja järjestelmäkumppanien kanssa. Työsi painottuu talous- ja/tai henkilöstöhallinnon eri prosessien ja järjestelmien sujuvan käytön varmistamiseen ja toiminnallisuuksien kehittämiseen. Kehität olemassa olevia prosesseja ja rakennat uusia. Työsi vaikuttaa konkreettisesti liiketoiminnan käyttäjäkokemuksen kehittämiseen. Vastaat myös tunnistettujen kehitysprojektien jalkauttamisesta ja kouluttamisesta organisaatiolle.

Työ Coronarialla tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnalle ja tiimityöskentelylle.
Meillä saat paljon vastuuta heti alusta alkaen, mutta myös hyvän perehdytyksen yrityksemme toimintaan ja toimialaan. Sijaintipaikkasi on Oulu tai Helsinki.

Työssä onnistumiseen tarvitset:
• Vankkaa prosessiymmärrystä ja kokonaisuuksien hahmottamista
• Kokemusta ja näyttöjä prosessien tuloksekkaasta kehittämisestä ja käyttöönotoista
talous- ja/tai henkilöstöhallinnon saralta
• Monipuolisen ymmärryksen ja kokemuksen katkeamattomien datavirtojen luomisesta ja Lean ajattelusta
• Hyviä taitoja automaatioratkaisujen/robotiikan määrittelyjen osalta
• Useamman vuoden kokemuksen projektisuunnittelusta, -toteutuksesta ja –johtamisesta
• Hyvät johtamis- ja esiintymistaidot
• Hyvän suullisen ja kirjallisen esiintymistaidon
• Soveltuvan korkeakoulututkinnon

Tarjoamme:
Meillä pääset työskentelemään näköalapaikalla kiinnostavalla toimialalla, jossa työlläsi on merkitystä. Tarjoamme suuren konsernin henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus. Kasvukonsernimme tarjoaa etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia - tule ottamaan niistä selvää!

Mitä: Senior projektipäällikkö
Missä: Oulu / Helsinki
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Miten: CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito. Klikkaa sivulla JATKA-painiketta siirtyäksesi hakuprosessissa eteenpäin. Hakuaika päättyy 30.9.2019.
Miksi: Haasteellinen ja palkitseva työ Suomen superkasvajiin kuuluvassa terveysalan yrityksessä.