(Poistunut julkaisusta)

Senior projektipäällikkö
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. 

Tietopääoma ja Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tavoitteesi on aina toimia asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi - ylläpitäen, kehittäen tai uutta luoden. Liiketoimintakriittiset kehityskohteet, joiden parissa työskentelet, ovat yksi keskeinen osa-alue ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa. 

Tästä on kyse

Projektipäällikön roolissa vastuullasi on Talouden projektien johtaminen ja implementointi. Vastaat muutosprojektin suunnittelusta ja toteutumisesta liiketoiminnan kanssa linjatussa laajuudessa, aikataulussa ja budjetissa. Tärkeänä tehtävänäsi on johtaa omien alojensa ammattilaisia, kun he osaltaan tuovat kortensa kekoon projektissa. Tarpeen tullen sovitat päähäsi vähän myös hankejohtajan hattua – projektit kun ovat merkittäviä ja laajuudeltaan suuria. 

Näillä eväillä menestyt

Olet jo kokenut projektien johtaja ja sinulla on näyttöjä merkittävien implementaatioprojektien läpiviennistä projektipäällikön tai hankejohtajan roolissa. Omaat vahvan kyvyn toimia suunnitelmallisesti ja jämäkästi niin, että asiat saadaan maaliin. Tunnet ITIL-prosessin ja muutosjohtajana olet kokenut ja vaikuttava. Viestit lukuisille sidosryhmille selkeästi ja itsevarmasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen, jonka olet hankkinut esimeriksi työskennellessäsi arkkitehtuurin parissa. Tärkeää on, että voit aidosti sanoa olevasti ICT-ammattilainen ja ICT-projektien kokenut konkari. Talouden osaamisen luemme ehdottomasti eduksesi, kuten myös kokemuksen pilvipalveluista tai vielä tarkemmin SaaS-palvelun käyttöönotosta.

Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

Tartu mahdollisuuteen

Me teemme töitä isojen asioiden ja merkittävien kokonaisuuksien äärellä. Datan ja tekoälyn ympärillä on jo paljon hypetystä yleisesti, ja innostus näkyy meidänkin käytävillä sekä suunnitelmissa. Ei ole epäilystäkään, etteikö intomme tartu myös sinuun. Meille on kuitenkin tärkeää realismi kaikessa uudistumisessa. Niinpä meidän kanssa tulet saavuttamaan myös lyhyen tähtäimen voittoja, kun kaiken tekemisen tulokset eivät ole nähtävissä vasta vuosien päässä. 

Sisäisten palvelujen kehittäminen –tiimissä saat mahdollisuuden vetää mielenkiintoisia projekteja ja aidosti vaikuttamaan asioihin. Pääset toki hyödyntämään teknisiä taitojasi, mutta yhä enemmän tehtävä painottuu myös liiketoiminnan suuntaan.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Kati Hursti kertoo sinulle mielellään lisää p. 050 587 2901, ke 16.5. klo 15-16 tai pe 18.5. klo 9-10. Voit myös laittaa kysymyksesi Katille sähköpostitse kati.hursti(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 29.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Tässä roolissa pääset työskentelemään Vallilan korttelissamme Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.