(Poistunut julkaisusta)

Senior projektipäällikkö CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Asiakkaamme CGI etsii kokenutta projektipäällikköä johtamaan valtionhallinnon asiakkuuden ohjelmistokehityshankkeita kilpailutusvaiheesta toimitukseen saakka.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle tuloshakuista senior projektipäällikköä johtamaan valtionhallinnon asiakkuuden ohjelmistokehityshankkeiden projekteja alkaen kilpailutusvaiheesta ja päättyen projektien toimituksiin. Olet osa ketterää monialaista kehitystiimiä, jossa on laaja-alaista osaamista moderneista Java-teknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on modernisoida asiakkaan järjestelmiä, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme toiminta.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehitysprojektien projektipäällikkönä toimimisesta, julkisen sektorin IT-hankkeiden kilpailutuksiin osallistumisesta, asiakkuuksien johtamisesta, monitoimittajaympäristössä toimimisesta, sekä esimiestehtävistä. Kyseessä olevat hankkeet ovat tyypillisesti räätälöityjä laajoja ja kompleksisia verkkopalveluita, jotka toteutetaan nykyaikaisilla ohjelmointiteknologioilla ja ketterin menetelmin, joten näiden tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa. CGI:llä työskentelystä pääset halutessasi lukemaan lisää täältä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 15.12. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Talent Acquisition -konsultti Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.