(Poistunut julkaisusta)

(Senior) Project Manager
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Oletko sinä etsimämme uusi tiimikaveri? Pysyykö projektihallinnan langat käsissä ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä? Haemme kahta projektipäällikköä asiakkaidemme viestintä-, tietoverkko- ja  IT-infrastruktuuripalveluiden asiakastoimitusprojekteihin, painopiste tällä kertaa IT-palveluissa. Tehtävät ovat vakituisia. 

Projektipäällikön päävastuuna on yritysasiakkaiden käyttöönottoprojektien ja projektien sidosryhmien johtaminen. Projektien koko vaihtelee pienistä yksittäisten palveluiden toimituksista suurten asiakkaiden monipalvelutoimituksiin. Tehtävä on ajoittain haastava ja vaatii rautaista organisaatiokykyä ja sekä jämäkkyyttä että joustavuutta. Koska toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, ovat tavoitteellisuus sekä innostava ja energinen asenne isoksi avuksi.

Jotta menestyisit tehtävässä, odotamme sinulta

  • Projektinhallinnan parhaiden käytäntöjen tuntemusta
  • Vahvaa kykyä johtaa usean henkilön projektin asiantuntijaryhmää
  • Kokemusta laajojen ja kansainvälisten tietoliikenne-, viestintä- ja IT-projektien johtamisesta
  • Näyttöjä asiakastoimitusten läpiviennistä onnistuneesti
  • Asiakkaan liiketoimintatarpeiden ymmärtämistä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Erinomaisia viestintätaitoja (suomi ja englanti)

Lisäksi ilahdumme, jos sinulta löytyy myös seuraavia:

  • Ymmärrystä taloudesta sekä resurssisuunnittelusta – vastuunkantoa omien projektien liiketoiminnasta
  • Kehitysasennetta ja tervettä kriittisyyttä siihen, että asioita voi aina tehdä paremmin – jatkuvan parantamisen ja oppimisen hengessä
  • Näyttöjä osaamisesta sertifiointien muodossa

Tarjoamme projektipäällikölle selkeän kehityspolun jota tukevat lisäkoulutukset ja sertifioinnit. Tehtävät ovat mielenkiintoisia, monipuolisia ja haasteellisia, ja tukenasi on kannustava ja asiantunteva tiimi. Pääset kehittämään nykyistä tekemistämme ja samalla myös omaa osaamistasi hyvässä seurassa.

Ensisijainen työpaikka on Helsinki, mutta myös Turku tai Tampere ovat mahdollisia. Tehtävä edellyttää suppean turvallisuusselvityksen. Kiinnostuitko? Haethan heti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa projektitoimiston johtaja Jenni Rytivuori 0451234025 tai jenni.rytivuori@elisa.fi.