(Poistunut julkaisusta)

Senior Project Manager
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2018

Haluatko tulla osaksi yritystä, jossa voit aidosti muuttaa maailmaa?


Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?


Utopia Analytics on tekoälyn uranuurtaja – joukkoomme kuuluu data scientistejä, ohjelmistokehittäjiä, AI-asiantuntijoita, laskennallisen kielitieteen osaajia ja myynnin ammattilaisia. Uskallamme sanoa, että kieliriippumattoman tekoälyn kehittäjinä olemme maailman parhaita. Ideologiamme on tehdä helppokäyttöisiä laatutuotteita tekoälyn avulla ja etsimme joukkoomme tekijää, joka arvostaa omassa työssään ammattitaitoa, korkeaa laatutasoa ja tyytyväisiä asiakkaita.


Keihäänkärkituotteemme on Utopia AI Moderator: oppiva tekoäly, jonka avulla verkkokaupat ja keskustelusivustot suodattavat tuotehuijauksia, vihapuhetta, asiattomia viestejä ja muuta ei-haluttua sisältöä ihmistä nopeammin, tarkemmin ja varmatoimisemmin.


Etsimme nyt huippuosaajiemme joukkoon SENIOR PROJECT MANAGERIA vastaamaan asiakasprojektiemme ja oman tuotekehityksemme koordinoinnista, ohjauksesta ja resursoinnista. Asiakkaamme ovat tunnettuja media-alan kansainvälisiä toimijoita ja tuotekehityksessämme työskentelee tällä hetkellä useita huippuosaajia analytiikan ja koodauksen parissa. Projektimme ovat erittäin mielenkiintoisia ja sisällöltään vaihtelevia, voit käydä tutustumassa muutamaan esimerkkiin täältä: https://utopiaanalytics.com/cases/


MITÄ ODOTAMME SINULTA?


Senior Project Managerina olet raudanluja organisoija ja pidät luontevasti useita lankoja käsissäsi. Hahmotat ison kokonaisuuden, mutta osaat kiinnittää huomiosi myös pienempiin yksityiskohtiin ja ymmärrät miten palaset loksahtelevat kohdalleen. Työssäsi tarvitset erinomaisia kommunikointi- ja viestintätaitoja niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja pystyt sujuvasti tuottamaan ohjeistuksia ja manuaaleja asiakkaan tarpeisiin sekä suomeksi että englanniksi.  Ymmärrät tuotekehitykseen liittyvästä testaamisesta ja eduksesi on, jos myös ohjelmointi on sinulle tuttua. Tehtävä edellyttää kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä IT-tuotekehitysprojektien koordinoimisesta.


MITÄ ME TARJOAMME SINULLE:


Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden tekoälyteknologioiden parissa parhaiden osaajien kanssa ja tilaisuuden päästä mukaan matkallemme joka on vasta alussa. Meillä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja rakentaa urapolkuasi laajalti. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin rautatieaseman kupeessa, uusissa ja viihtyisissä tiloissa.


Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää oheisen linkin kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti. Hakuaika päättyy 27.5.2018.


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior rekrytointikonsultti Niina Ruusela puh. 050 562 7308


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selectin Personalhusetin kanssa.


Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan.