(Poistunut julkaisusta)

SENIOR PROJECT MANAGER (Turku)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on IT-alan projektijohtamiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Etsimme heille nyt vahvistusta nimikkeellä

SENIOR PROJECT MANAGER (Turku)

Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta IT-alan projektipäällikkönä toimimisesta vähintään viiden vuoden ajalta, kokemusta monitoimijaympäristössä toimimisesta ja Prince 2 Foundation & Practioner -sertifikaatteja. Lisäksi arvostamme vahvaa asiakasviestintä- ja dokumentointiosaamista, Microsoftin projektityökalujen tuntemusta sekä yleistä tuntemusta järjestelmäintegraatioista. Myös kokemustausta julkisten toimijoiden tietojärjestelmistä katsotaan eduksesi.

Tehtävä sijaitsee Turussa ja rooliin etsitään kahta henkilöä. Etäpäiviä on mahdollista pitää yksi viikossa erikseen sovitusti. Lähtökohtaisesti projekti on sovittu kestämään loppuvuoteen 2022.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! Haethan kuitenkin pikaisesti sillä hakuaika päättyy torstaina 23.1.2020.

Jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - SENIOR PROJECT MANAGER (Turku). Tiedusteluihin vastaa sähköpostitse konsulttimme Henri Kiiskilä (henri.kiiskila@temp-team.fi).