Senior Product Owner, varallisuudenhoidon digitaalinen alustauudistus
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

Onko sinussa intoa ja kykyä laajojen järjestelmäprojektien läpiviemiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen? Oletko kokenut projektijohtaja ja tuoteomistaja, jolla on intoa ja kykyä hypätä liikkuvaan junaan? Olemme tekemässä mittavaa Varallisuudenhoidon perusjärjestelmäuudistusta, joka kattaa koko kyseisen alueen järjestelmäkokonaisuuden. Etsimme nyt tämän teknologiauudistuksen läpiviemiseksi henkilöä varmistamaan kokonaisuuden laadukkaan toteutumisen.

Senior Product Owner, varallisuudenhoidon digitaalinen alustauudistus

Tehtävästä

Product Ownerina huolehdit, että tuotealueellesi sekä sidosryhmillesi välittyvät selkeät päämäärät ja tavoitteet sekä siitä, että toiminta on linjassa liiketoimintatavoitteiden kanssa. Pidät huolen, että liiketoimintatavoitteet laajuudessaan ja aikataulussaan konkretisoituvat käytännön tehtäviksi.

Vastaat liiketoimintatavoitteen keräämisestä ja priorisoinnista sekä etenemissuunnitelman muodostamisesta yhdessä liiketoiminta-alueiden ja toimittajan kanssa. Viet liiketoimintatavoitteen alueen kvartaalisuunniteluun ja varmistat tavoitteen konkretisoitumisen konkreettiseksi tekemiseksi yhdessä muiden Product Ownereiden kanssa.

Oletko hakemamme osaaja?  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on osaamista suurien ja vaativien järjestelmäratkaisujen ja/tai järjestelmähankkeiden onnistuneesta läpiviennistä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi hankejohtaja. Olet liiketoimintalähtöinen henkilö, joka osaa hakea mahdollisimman optimaaliset ja kustannustehokkaat ratkaisut muuttuvassa toimintaympäristössä. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaiset kehitystarpeet järjestelmiin ja prosesseihin. 

Omaat työkokemusta ketterästä toimintaympäristöstä ja mielellään DevOps-käytännöistä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Erilaiset liiketoimintatavoitteet ja asiakaskäyttäytymisen ymmärrys ohjaavat työtäsi: ymmärrät palvelujen loppukäyttäjien tarpeet ja pyrit tarjoamaan niihin kustannustehokkaat ratkaisut. 

Ilahdumme erityisesti, jos sinulla on kaiken tämän lisäksi osaamista ja kokemusta finanssialalta ja erityisesti varallisuudenhoidosta. Uraasi tukemaan sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. 

Mitä saat meiltä?  

Tulet toimimaan OP:n ryhmätasoisen kehittämisen teknologioiden keskiössä. Pääset osaksi voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää ja kehittämään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. 
 
Toimintatapamme ytimessä ovat moniosaavat, itseohjautuvat tiimit, joilla on selkeä vastuu ja valta tehdä päätöksiä. Pääset osana ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä pyörittämään monipuolista kokonaisuutta, syventämään osaamistasi eri alueilta ja jättämään kädenjälkesi tulevaisuuden tekemiseen. OP:lla sinulla on mahdollisuus myös kehittää osaamistasi OP Software Academyssa työaikanasi.
 
Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.  
 
Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta su 13.6.2021 mennessä. Toivottavasti voit aloittaa uudessa roolissa mahdollisimman pian. 

Lisätietoja hankkeesta ja vastuualueesta antaa Jani Fagerlund, p. 0400 807780 ma-to klo 8-9 ja klo 16-17. Jos haluat tietää lisää Product Ownerin roolista tai meillä työskentelystä, Sirppa Nieminen kertoo sinulle mielellään lisää ma 7.6. klo 15-16 puhelimitse 050 5454 253 tai sirppa.nieminen(at)op.fi

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.   
 
OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462571
  • Tehtäväalue: IT, Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki