(Poistunut julkaisusta)

SENIOR PRODUCT GROUP MANAGER
Haugen-Gruppen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Oletko FMCG-alan liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen? Haluatko kehittyä itsenäisessä tehtävässä ja vaikuttaa oman tuoteryhmäsi ja vahvojen brändien kehittymiseen? Tervetuloa mukaan toteuttamaan Haugen-Gruppenin kasvustrategiaa!

Haugen-Gruppenin tuoteryhmäpäällikkönä vastaat Selected Burger & Co -tuoteryhmän liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuudesta sekä markkinoinnista. Tehtävässäsi vastaat tuoteryhmän brändien vuosisuunnitelmista, budjetoinnista ja niiden toteuttamisesta. Toimit läheisessä yhteistyössä VK-myyntiryhmän ja osto-osaston kanssa sekä kehität aktiivisesti yhteistyötä päämiesten kanssa. Tehtävässä raportoit vähittäiskaupan johtajalle ja toimit markkinointikoordinaattorin esimiehenä.     

Odotamme sinulta kokemusta FMCG -alalta brändien ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä myynnin ja/tai markkinoinnin tehtävistä. Vähittäiskaupan ja sen dynamiikan tuntemus sekä vahva kiinnostus ruokailutrendejä ja kuluttajatottumuksia kohtaan luo hyvät edellytykset menestymiselle. Lisäksi odotamme sinun olevan analyyttinen ja tottunut tekemään päätöksiä sekä argumentoimaan faktojen pohjalta. Olet rohkea ja ratkaisuhenkinen kehittäjä, joka tunnistaa uusia luovia tapoja kehittää tuoteryhmän markkinointia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.    

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvojen brändien parissa ja mahdollisuuden kehittää itsenäisesti tuoteryhmää sekä olla avainasemassa yrityksen kasvustrategian toteuttajana. 

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten tai viimeistään 16.12.2019 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-14818. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén puh 040 5517741.