(Poistunut julkaisusta)

Senior Procurement Specialist, Outotec, Lappeenranta, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
 

Outotec provides leading technologies and services for the Sustainable use of Earth’s natural resources. As the global leader in minerals and metals processing technology, we have developed many breakthrough technologies over the decades for our customers in metals and mining industry. We also provide innovative solutions for industrial water treatment, the utilization of alternative energy sources and the chemical industry. Outotec shares are listed on NASDAQ OMX Helsinki. www.outotec.com 
 


At Outotec we are passionate about building innovative and sustainable solutions that fulfill world’s growing need for natural resources. We are continuously entering new markets and businesses, which creates interesting opportunities for personal and professional growth in our multinational work environment. 
 
Etsimme nyt Outotecille Senior Procurement Specialistia vuoden loppuun kestävään määräaikaisuuteen. Työ on kokopäiväinen ja alkaa heti, kun sopiva henkilö on löytynyt. Työskentelypaikka sijaitsee Lappeenrannassa tai Espoossa.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta hyviä IT-taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä tulkita teknisiä piirustuksia.  Sinulla on vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky, osaat etsiä ja käsitellä isoja tietomääriä ja yhdistellä niitä kadottamatta kuitenkaan kokonaiskuvaa. Tilaus-toimitusketjun ymmärrys helpottaa tehtävän omaksumista. Mikäli sinulta löytyy SAP-käyttökokemusta, on se etu, mutta ei välttämättömyys.  Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 
Voit olla tekniikan alan insinööri, jolla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä Master Datan käsittelystä ja tilaus-toimitusketjusta. Senior Procurement Specialistina olet aktiivisesti yhteydessä nimettyihin toimittajiin. Olet vastuussa tiedosta, joka tukee tilaus-toimitusketjun toimintaa sekä päätöksistä jotka tukevat yrityksen liiketoimintaa. Vastaat saapuvista tarjouspyynnöistä ja huolehdit tarvittavista tarkastuksista, seuraat valmistussuunnitelmia ja niiden kuluja. Arvioit myös toimitusketjun riskejä.
 
Kiinnostuitko?
 
Ota kiinni hienosta mahdollisuudesta kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset myös kehittymään ja oppimaan uutta. Laita hakemus ja CV:si Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 15.7. mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona klo. 12-14 HR Consultant Sami Mentula, sami.mentula@adecco.fi tai numerosta 040 3582035.

Asiakkaan tehtävänimike:  Senior Procurement Specialist


Sijainti:  LAPPEENRANTA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka