(Poistunut julkaisusta)

Senior Process Control Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haussa on Senior Process Control Engineer Muratan MEMS-elementtivalmistuksen kiekkoprosessien alueelle.

Työskentelet osana kiekkovalmistuksen prosessikontrolliryhmää, jonka vastuualueelle kuuluvat piikiekkojen ohutkalvokasvatus, kuiva- sekä märkäetsausprosessit, kiekkopesut ja litografia. Vastaat itsenäisesti oman prosessialueesi laadun seurannasta ja kontrolloinnista sekä reagoit poikkeamiin valmistusprosesseissa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta puolijohdeteollisuuden prosesseista ja olet valmis jakamaan osaamistasi koko prosessikontrolliryhmän toiminnan kehittämiseksi, sekä ottamaan vastuullesi haastavia parannustoimenpiteitä. Toimit tuotannon sujuvuuden ja tuottavuuden varmistamiseksi, sekä ohjaat vastuualueesi prosessikontrolliteknikoiden työtä. Olet mukana kehittämässä tiimin käyttämiä data-analyysityökaluja ja valmis kouluttamaan niiden käyttöä muulle henkilöstölle.

Prosessikontrolli-insinöörinä toimit jatkuvassa yhteistyössä päivittäisen tuotannon, laitehuollon, prosessikehityksen, tuotelaadun sekä tuotannonkehityksen ryhmien kanssa.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:

* Laitedatan analyysi tärkeimpien laiteparametrien tunnistamiseksi ja kontrolloimiseksi

* Prosessimonitoreiden seuranta, kehitys ja reagointi poikkeaviin tilanteisiin

* Prosessiongelmien selvitys, poikkeavan materiaalin rajaaminen ja riskikartoitus

* Päivittäisen tuotannon sujuvuuden tukeminen ja edesauttaminen

* Oman prosessialueesi Control Planin ja FMEA:n päivittäminen

* Koko prosessikontrolliryhmää koskevien toimintatapojen kehittäminen ja koulutus

Tehtävässä menestyminen vaatii:

* Soveltuvaa teknistä koulutusta (ins., DI, FM)

* Aiempaa kokemusta puolijohdeteollisuuden valmistusprosesseista, erityisesti plasmaetsausprosesseista

* Kiinnostusta laadun varmistamiseen ja toiminnan kehittämiseen

* Valmiutta selvittää ongelmia omakohtaisesti tuotannon puhdastilaympäristössä

* Hyviä vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmille ja yhteistyökykyä haastavien ongelmien ratkaisemiseksi

* Selkeää raportointia muissa vuoroissa työskentelevälle prosessituelle

* Suomen ja englannin kielen osaamista

Hakijan eduksi luetaan:

* Aiempi kokemus data-analyysimenetelmistä

* Kokemusta tilastollisesta prosessinohjauksesta (SPC) sekä laatutyökaluista (FMEA, CP, ongelmanratkaisumenetelmät)

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja vastuullisia työtehtäviä kasvavassa korkean teknologian yrityksessä. Tehtävässä pääset vaikuttamaan päivittäisen tuotannon toimintaan ja kehittämään parempia toimintatapoja koko prosessikontrolliryhmälle. Tiivis yhteistyö muiden asiantuntijoiden kanssa antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja hyödyntää kykyjäsi koko yrityksen toiminnan kehittämiseksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kimmo Haring sähköpostilla kimmo.haring@murata.com tai numerosta 040 532 8483. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 4.6.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com