Senior Pricing Modeler
OP Ryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Olemme automaattiseen luottopäätöksentekoon ja hinnoittelun kehittämiseen erikoistunut organisaatio, jossa tavoitteenamme on muuntaa liiketoimintaosaamisemme mallinnukseksi, koodiksi ja lopulta ratkaisuksi, joka tekee asiakkaidemme arjesta sujuvamman. 

Haemme Helsinkiin Senior Pricing Modeleria, joka jakaa kanssamme palon päästä luomaan uutta, kehittämään itseään sekä liiketoimintaa. Henkilöä, joka haluaa nähdä oman työnsä lopputuloksen konkreettisina tuloslaskelmaan vaikuttavina muutoksina. Vastuualueenasi on henkilöasiakkaiden asuntorahoituksen hinnoittelu ja mallintaminen.

Tehtävästä

Toteutat Senior Pricing Modelerina OP:n automaattisen luottopäätös- ja hinnoittelumoottorin logiikan kehitystä mallinnuksen ja analytiikan keinoin. Vastaat hinnoittelumallien ylläpidosta ja kehittämisestä tuotantoon.

Olet kiinnostunut koneoppimisen tuomista mahdollisuuksista hinnoittelussa. Osallistut myös muiden automaattisen ja manuaalisen päätöksenteon piirissä olevien rahoitusmuotojen luottopolitiikan, päätösmallien ja hinnoittelumallien toimivuuden seurantaan ja analysointiin.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Odotamme Senior Pricing Modelerilta useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä arvostamme myös aiempaa kokemusta rahoitusalalta. Olet ratkaisukeskeinen, analyyttinen ja ajattelet loogisesti. Yhdistät teoriaa ja käytäntöä liiketoimintaa edistävällä tavalla. Uskallat ilmaista mielipiteesi löydöstesi pohjalta. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja osaat popularisoida vaikeankin mallinnuksen keskusteltavaksi asiaa tuntemattomille. Olet innoissasi mahdollisuudesta olla tiimissä, joka kannustaa, neuvoo ja haastaa toisiaan kehittymään.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • Olet kiinnostunut haastamaan omaa osaamistasi uusilla avauksilla tilastollisessa analyysissa, vaikka sitten empiirisen testauksen kautta.
  • Sinulla on näyttöjä ekonometrisesta mallintamisesta, ja monimutkaiset aikasarja-analyysit kiehtovat enemmän kuin pelottavat sinua.
  • Sinulla on kokemusta paineen alla työskentelystä, ja osaat priorisoida ja hallita työskentelyäsi.
  • Sinulla on kokemusta algoritmipohjaisten sovellusten kehittämisestä sekä tilastokeskeisten ohjelmointien (esim. Python, SciPy, R, Scala) käytöstä tilastollisessa analyysissä. Myös muu koodauskokemus ja kiinnostuneisuus katsotaan eduksi.
  • Sinulla on tehtävään soveltuvat opinnot taustallasi; vähintään maisterin tai diplomi-insinöörin tutkinto esim. taloustieteessä, rahoituksessa, matematiikassa tai fysiikassa. 

Koneoppimisen menetelmien (data mining, ennustaminen, optimointi) ja suurien datamäärien käsittelyn tuntemus (esim. relaatiotietokannat, hajautetut järjestelmät) katsotaan eduksi. 

Muutama sana meistä

Organisaatioomme toteuttaa pankkitoiminnan digitaalista rahoitusprosessin päätöksentekoa. Työmme on keskeinen osa uudistushaluista ja asiakaskeskeistä strategiaamme. Tehtävässäsi vaikutat samalla suoraan asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan tuloksellisuuteen. Tukena sinulla on osaava ja itseään kehittävä tiimi, vahva brändi sekä alan parhaat osaajat finanssialalla. Lisäksi saat OP Ryhmän laajat työsuhde-etuudet, monipuoliset uramahdollisuudet sekä työkavereiksi mukavat ja osaavat alansa asiantuntijat.

Tiimimme jakaa vahvan halun kehittyä, joten päivittäisjohtamisessa näkyy yksilön kehittyminen. Toteutamme 70:20:10 -mallin mukaista työskentelytapaa, jossa jokaisella yksilöllä on aikaa ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan haluamassaan kehityssuunnassa.

Tartu mahdollisuuteen

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Juho Pankka puh. 040 670 4005 kertoo sinulle mielellään lisää ma 25.1. 14.00-16.00, ke 3.2. 12.00-14.00 ja ti 9.2. klo 15.00-17.00. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse juho.pankka(at)op.fi.

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 15.2.2021 mennessä oheisen painikkeen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään soveltuvuusarvio, huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot