Senior Presales Architect, toiminnanohjausratkaisut
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Digialla on kokemusta yli 20 vuoden ajalta toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä, toimittamisesta ja liittyvien palveluiden tuottamisesta asiakkaille useilta eri toimialoilta. Tarjoamassamme on useita erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä, joista osaamme valita asiakkaalle parhaiten asiakkaan toimintaan soveltuvan ratkaisun. Yhdessä Digian muun kattavan tarjoaman ja kumppaneidemme kanssa täydennämme ratkaisuja monipuolisiksi kokonaisuuksiksi, joilla katamme asiakkaidemme liiketoiminnan ydinprosesseja tuotannossa, taloudessa, resurssien johtamisessa, toimittamisessa, myynnissä, markkinoinnissa ja kattavasti palvelussa. Ratkaisumme tukevat laajasti prosesseja sekä asiakkaan sisäisiä että eri rajapinnoissa tapahtuvia toimia.

Senior Presales Architect, toiminnanohjausratkaisut

Olemme näkemyksellinen kumppani. Etsimme kasvavaan joukkoomme presales arkkitehtia, jolla on kyky nähdä ja keskustella asiakkaan tilanne ja liiketoiminnan tarve, ja luoda tätä tarvetta vasten asiakkaalle ideoita, visiota, ratkaisua, järjestelmäratkaisua, jonka tuella asiakas voi saavuttaa liiketoiminnan tehostamisen ja kasvun. 

Ratkaisun luonnissa tarvitaan monenlaisia taitoja:

 • asenne: asiakkaiden toiminnasta ja toiminnan kehityskohteista kiinnostunut proaktiivinen ja rohkea keskustelija. Halu ja kyky ratkaista haasteita ja ongelmia.
 • kommunikointitaidot: kyky kommunikoida asiakkaan kanssa sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, kirjallisesti ja suullisesti. Vakuuttava esitystapa.
 • ratkaisun luonti: kyky hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia ja taito tunnistaa merkittävät asiat ja kiteyttää oleellinen suulliseen ja kirjalliseen esitykseen. Taito luoda monimutkaisista asioista loogisia kokonaisuuksia ja luoda tiekarttaa, minkä avulla asiakas voi saavuttaa päämääränsä toiminnanohjauksen ratkaisun kontekstissa.
 • luottamus: kyky luoda luottamusta asiakkaalle systemaattisella ja osaavalla toiminnalla, jossa asiakas kokee saavansa lisäarvoa jokaisessa kohtaamisessa
 • joustavuus ja päätöksentekokyky: vaihtelevissa, nopeatempoisissa tilanteissa kyky venyä ja tehdä valintoja ja keskittyä tuottamaan laadukkaasti ratkaisua asiakkaan toivomassa aikataulussa
 • tiimityö: aktiivinen toimiminen vaihtelevissa tiimeissä, asiakkaan kontaktihenkilöiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa sekä asiakassuhteesta vastaavan ja liiketoimintajohdon kanssa.

 

Tehtävässä edellytetään seuraavia kokemuksia ja/tai osaamisia:

Tekninen esim. insinöörikoulutus tai teknikon koulutus katsotaan eduksi. Käytännön kokemus toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä tuotantokäytössä on ehdoton edellytys. Valmistavan teollisuuden ja teknisen tukkukaupan toimialoista tulisi olla kokemusta minimissään 3 vuotta, mielellään vähintään 5 vuotta. Alatoimialoista esim. kappaletavarateollisuuden kokemus katsotaan myös eduksi.

Prosessiosaamisessa arvostamme osaamista toimitusketjunhallinnassa (SCM), myynnin, tarjonnan ja kysynnän suunnittelussa (SOP). Tuotannon ohjausmallien tuntemus (LEAN tai vastaavat) on myös arvokasta roolissa toimimisessa.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvät työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Hakuaika päättyy 31.7.2021. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Jani Valuun:040 731 4458.  Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1470513
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku