(Poistunut julkaisusta)

Senior Portfolio Manager
Nordic Guarantee

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Vahvan kasvumme takia haemme Vantaan toimistollemme avaintehtävään

SENIOR PORTFOLIO MANAGERIA

vastaamaan merkittävimmistä asiakkuuksistamme

Vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi riskien arvioinnista ja rakennat niiden ympärille sopivia ratkaisuja palvelukonseptimme mukaisesti sekä esittelet asiakasriskit luottokomiteallemme. Huolehdit olemassa olevista asiakkuuksista ja osallistut myös asiakashankintaan. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä liiketoimintaamme ja osallistua Suomen markkina-alueemme strategian laatimiseen. Työsi sisältää kohtuullisesti matkustamista ja asiakastapaamisia pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta riskien analysoinnista pankki-, vakuutus- tai rakennusalalta. Olemme yksi suurimmista rakennusalan takausten myöntäjistä, joten arvostamme erityisesti rakennusalan ja kiinteistökehityksen tuntemusta. Esimiehesi on Head of Portfolio.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen ylempi korkeakoulututkinto. Olet positiivinen tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulta löytyy rutkasti draivia ja ”hands on” –asennetta, aitoa myynnillisyyttä sekä ripaus yrittäjähenkisyyttä. Konsernimme sisäinen kieli on englanti, joten tulet loistavasti toimeen sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä, vahvasti kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, motivoivat edut ja modernit toimitilat Vantaan Gate8 Business Parkissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532, varmimmin 30.9. klo 8–10 tai 5.10. klo 10–12. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets sunnuntaihin 18.10.2020 mennessä.