(Poistunut julkaisusta)

Senior palvelumuotoilija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä haluamme tuoda uuden energia-aikakauden ratkaisut jokaisen ulottuville. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Senior palvelumuotoilija 

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä? Oletko palvelumuotoilun sekä asiakas- ja käyttäjätutkimuksen asiantuntija?

Etsimme asiakaskokemustiimiimme kokenutta Senior palvelumuotoilijaa kehittämään Helenin asiointia, tuotteita ja palveluja. Juurrutetaan yhdessä meille muotoiluajattelua ja asiakaslähtöistä toimintakulttuuria. Lupaamme, että pääset kehittämään asiakaskokemusta hyvin kokonaisvaltaisesti.

Tehtäviisi kuuluvat asiakas- ja käyttäjätarpeiden tutkiminen sekä ratkaisujen konseptointi, prototypointi ja testaus. Lisäksi palvelumuotoiluprojektien määrittely (mm. design brief, projektisuunnitelma, menetelmävalinnat ja aikataulutus) ja vetäminen on olennainen osa työtäsi.

Menestyt tehtävässä, jos innovatiivisten ja asiakaslähtöisten palvelujen muotoilu on intohimosi sekä alan prosessit ja menetelmät ovat hyvin hallussasi. Tunnethan suunnitteluohjelmistot hyvin ja fasilitointi on sinulle tuttu juttu? Tehtävässä vaaditaan soveltuva koulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemus palvelumuotoilusta. Lisäksi arvostamme, jos sinulla on innostusta palvelumuotoilun opettamiseen ja valmentamiseen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan parempaa energiatulevaisuutta sekä hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monimuotoisissa ja inspiroivissa projekteissa laajasti eri liiketoiminnoissa. Monipuoliset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, kattavat henkilöstöedut ja etätyömahdollisuus edesauttavat työssä viihtymistäsi. Työskentelet Helsingin keskustassa Kampin Sähkötalossa.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Customer Experience & Service Design Mikko Koivisto (puh. 050 30 111 72, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 7.2. klo 15.30 - 16.30 ja ti 11.2. klo 9.00 - 10.00.

Hakea voit helposti rekryjärjestelmämme kautta, viimeistään 23.2.2020. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si sekä lyhyen videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!