(Poistunut julkaisusta)

Senior palkkakonsultti / Palkkapäällikkö
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Oletko kokenut palkkahallinnon ammattilainen, joka kaipaa uusia haasteita ja osaamistasi arvostavaa työyhteisöä? Tule kanssamme luomaan parempaa työelämää!

Senior palkkakonsultti / Palkkapäällikkö

Etsimme laumaamme kokenutta palkkahallinnon ammattilaista monipuolisiin asiakasprojekteihimme konsultoivaan rooliin. Pääset hyödyntämään osaamistasi asiakkaidemme palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen luomisessa, kehittämisessä, ylläpidossa ja toteuttamisessa. Toimit asiakasprojekteissa senior-asiantuntijana tai palkkapäällikkönä. Sinulla on näkemystä palkanlaskennan ja palkkaprosessien sujuvasta ja modernista toteuttamisesta. Huomaat kehittämiskohdat ja pystyt kehittämään niin sisäistä kuin ulkoistettua palkkahallintoa kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme kanssa. Pystymme myös räätälöimään tehtävää osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Sinulla on mielellään usean vuoden kokemus monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä ja palkkaprosessien kehittämisestä. Arvostamme esimies- ja projektipäällikkökokemusta sekä kokemusta järjestelmäkäyttöönotoista. Uskallat toimia suunnannäyttäjänä ja nautit asiakkaan ongelmien ratkaisemisesta. Sovit laumaamme, jos olet itseohjautuva, toimeenpanokykyinen ja sinulla on positiivisen kehittämisorientoitunut asenne. Meille HR4:läisille on lajityypillistä, että pystymme vaivattomasti sopeutumaan ja asettumaan asiakkaan tilanteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Palkkapalvelumme kasvaa vahvasti ja pääset työssäsi näkemään erilaisia asiakasorganisaatioita ja toimialoja. Saat itsenäistä vastuuta sekä laumamme tuen työllesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä, sillä uskomme, että yhdessä olemme viisaampia kuin yksin. Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, digitaaliset ratkaisumme sekä yli sadan HR-osaajan kollegaverkosto. Työssä oppimisen lisäksi pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä sekä alamme suurin kasvuyritys. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin omassa työyhteisössä kuin asiakastyössä. Organisaatiomme on moderni ja ihmisläheinen. Tekemistämme ohjaavat arvomme: luottamus ja arvostus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää su 23.9. mennessä. Lisätietoja antaa Senior Rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila, p. 050 442 8444. Odotamme sinua innolla laumamme jäseneksi!

#payroll #management #consulting #HR