(Poistunut julkaisusta)

SENIOR PAID SOCIAL SPECIALIST
IPG Mediabrands Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan edelläkävijäyrityksessä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä upeiden asiakkaidemme ja huippupätevien ja -mukavien kollegoiden kanssa, sillä digitaalisen liiketoimintamme kasvaessa haemme joukkoomme motivoitunutta

SENIOR PAID SOCIAL SPECIALISTIA

Työskentelet Reprise-tiimissä yhdessä muiden Paid Social-, Performance Marketing-, Search- ja analytiikkaosaajiemme kanssa.

Vastaat Paid Social -tiimin osaamisen ja tarjooman kehittämisestä, pidät yllä suhteita eri SoMe-kanavien kanssa sekä suunnittelet ja toteutat avainasiakkaidemme Paid Social - kampanjoita, jotka asiakkaasta riippuen voivat olla kaikkea hyperlokaalin ja globaalin väliltä. Pääset työskentelemään tiiviisti myös muiden yksiköidemme, esim. Marvelous-tiimin sekä Virran ja IUM:n digistrategien, kanssa. Työskentelet pääasiassa toimistollamme Punavuoressa, mutta teet välillä töitä myös asiakkaiden luona. Osana Nordic Paid Social -ryhmää pääset myös matkustamaan jonkin verran. Työssäsi raportoit Suomen Head of Repriselle.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos...

  • olet työskennellyt vähintään 3 vuotta toimistossa tai in-house trading deskissä maksetun SoMen ja/tai Performance Marketingin parissa
  • sinulla on kokemusta sekä verkkokauppojen että brändimainostajien kampanjoiden toteuttamisesta
  • olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja joustava, ja haluat oppia uutta joka päivä
  • puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • ennen kaikkea sinulla on palava halu kehittyä koko ajan paremmaksi digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si viipymättä osoitteeseen hr.fi.sm@mbww.com. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeinen hakupäivä on 22.9.2019.