(Poistunut julkaisusta)

Senior Online Sales Specialist
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko kokenut verkkokaupan, digitaalisen markkinoinnin tai molempien ammattilainen? Ovatko datalähtöinen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja tulosten todentaminen testien kautta sinulle luonnollinen tapa toimia? Ymmärrätkö teknologian tuomat mahdollisuudet ja työskentelet sujuvasti yhdessä esim. analyytikoiden, devaajien, luovien ja myynnin ihmisten kanssa?

Sanoman Kuluttajamyynti ja Asiakkuudet -yksikkö on kovassa transformaatiovaiheessa. Panostamme vahvasti digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakasviestinnän kehitykseen, joten sinulla on juuri nyt mahdollisuus liittyä kovaan tulevaisuuden tekijöiden joukkoon. Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen vahvaa digitaalisen myynnin ammattilaista. Taustasi voi olla esim. verkkokaupan myynnin kehittämisessä, ohjelmallisessa ostamisessa tai omien viestintäkanavien, kuten sähköposti ja push-viestit kehittämisessä.

Vastuullasi on

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja käytännön toimenpiteiden toteuttaminen yhdessä tai useammassa kanavassa. Kanavavalikko voidaan rakentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Vastuullasi voi olla esim. ostoputkien kehittäminen ja myynnin optimointi, digitaalisen mainonnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja toteuttaminen tai markkinoinnin automaation kehittäminen ja asiakasviestinnän toteuttaminen.

Odotamme sinulta

  • Usean vuoden kokemusta digitaalisesta myynnistä ja/tai markkinoinnista
  • Vahvaa osaamista datalähtöisestä digitaalisen myynnin ja -markkinoinnin kehittämisestä ja testaamisesta
  • Kokemusta webanalytiikan työkaluista, kuten Google Analytics
  • Hyvää osaamista joistakin markkinoinnin ja/tai testaamisen työkaluista, kuten Adobe Campaign, Adform, Facebook ja Google Optimize
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Ketterien kehitysmenetelmien ja ohjelmointikielten osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä rennossa ja vahvasti kehittyvässä tiimissä. Pääset työskentelemään hienojen brändien kanssa, kuten Helsingin Sanomat, Aku Ankka ja Ruutu+. Sanoman usean alan huippuasiantuntijat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ja tuen kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut.  Toimipisteesi sijaitsee loistavien yhteyksien päässä Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 4.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Online Sales, Tommi Malmivaara, p. 050 595 6291, 22.2. klo 14-16 ja 1.3. klo 13-15 tai tommi.malmivaara@sanoma.com.