(Poistunut julkaisusta)

Senior Ohjelmistoautomaatiokehittäjä
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Olemme yksi Euroopan johtavista logistiikka-alan digitalisoinnin taloista. Strategiamme ja liiketoimintamme ytimessä on ykkösluokan asiakaskokemus, jonka mahdollistamme keskittymällä digitalisaation ja muiden IT-palveluiden jatkuvaan kehittämiseen. Haluaisitko sinä luoda kanssamme tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja ja tuottaa tiedosta palveluita? Meillä pääset tekemään edistyksellisiä asioita, jopa maailman mittakaavassa mitattuna. Tähän on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme kasvavaan, innovatiiviseen ja ketterään kehitys- ja ICT-tiimiimme avarakatseista ja ratkaisukeskeistä

Senior ohjelmistoautomaatiokehittäjää

Tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja osallistumaan erilaisiin järjestelmäkehitys-, liiketoiminta- ja asiakashankkeisiin. Tehtäviisi kuuluvat ohjelmistoautomaation kehittäminen, visioiden ja strategian päivittäminen sekä parhaiden ratkaisumenetelmien scouttaaminen, kokeileminen ja toteuttaminen. Pääosassa on kuitenkin hands-on toteutus.

Ohjelmistoautomaatiokokonaisuutemme tulee olemaan yhdistelmä robotiikkaa (esim. UiPath) ja järjestelmään integroituja/koodattuja ratkaisuja, huomioiden mm. hyperautomaation kehityksen. Meillä pääset myös aidosti vaikuttamaan siihen, millä teknologioilla ja työkaluilla työskentelemme tulevaisuudessa.

Tärkeintä tehtävässä onnistumisessa on innostunut ja utelias asenne ja hyvä joukkuepelisilmä. Sinulla on vankka kokemus ohjelmoinnista, toivoisimme, että sinulla olisi taitoja/ja kokemusta seuraavista osa-alueista:

  • Ohjelmistoautomaatio-osaamista ja kiinnostusta RPA- ja robotiikkaratkaisuja kohtaan, erityisesti UiPathin tuntemus katsotaan eduksi.
  • Ohjelmointiosaamista, esim. C# / .NET tai osaamista muista moderneista teknologioista, joilla rakennamme kokonaisia backend/frontend toteutuksia.
  • Kokemusta/kiinnostusta Azuren hyödyntämisestä sovelluskehityksessä, esim. "CI/CD" -tekniikat.

Lisäpointseja ropisee tietokantaosaamisesta (esim.MS SQL) sekä kokemuksesta rajapintojen tietoturvaratkaisuista ja mikropalveluiden kehityksestä. Arvostamme myös soveltuvaa koulutustausta sekä joustavaa ja oma-aloitteisesta työskentelyotetta.

Työskentelemme ketterästi ja mahdollisimman vähällä byrokratialla joustavassa, värikkäässä ja erilaisuutta arvostavassa työskentely-ympäristössä. Löydämme yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja, mutta arvostamme myös itseohjautuvaa työskentelytapaa. Olemme toteuttaneet yhdessä muun muassa maanmainion mobiilijärjestelmän ja Kaukokiidon verkkoportaalin. Navigoimme ohjelmistorobotiikan maailmassa ja viritämme toiminnanohjausjärjestelmäämme päivä päivältä paremmaksi.

Oletko sinä mukana seuraavassa huippuhankkeessamme työskentelemässä mm. Teemun, Heidin, Joonaksen, Tuukan ja Ari-Pekan kanssa?

Tarjoamme sinulle:

  • rennon ja kannustavan tiimin, jossa kukoistaa hurtti huumori ja asiakaslähtöinen tekemisen meininki
  • kattavan ja räätälöidyn perehdytyksen huomioiden yksilölliset vahvuutesi ja tarpeesi
  • joustavat työehdot mm. laajat etätyömahdollisuudet ja joustavat työajat
  • monipuolisen ja merkityksellisen tehtäväkuvan, jossa saat tilaa ja vapautta toteuttaa luovuuttasi
  • laadukkaat työkalut ja upouudet työskentelytilat Tampereen Myllypurossa. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös Vantaan, Turun tai Hollolan toimitilojamme.
  • hyvät koulutusmahdollisuudet omien kiinnostuksen kohteiden pohjalta
  • monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Kaukokiito on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Olemme 2000 asiantuntijan muodostama valtakunnallinen verkosto, joka tuottaa ja kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Yhteinen tavoitteemme on olla tavaran ja tiedon kuljettamisessa maan ykkönen. Olemme mm. ensimmäinen Suomessa toimiva rahdinkuljettaja, joka on ottanut käyttöön digitaalisen toimitusketjun. Lisää meistä: www.kaukokiito.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää, osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 24.11.2020. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.