(Poistunut julkaisusta)

SENIOR NETWORK SPECIALIST
TELIA INMICS-NEBULA

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme verkkoasiantuntijaa Telia Inmics-Nebulan Technology Operations -yksikön asiantuntijatiimiimme. Tehtävän sijainti on mieluiten Helsinki, mutta myös muut paikkakuntamme ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

SENIOR NETWORK SPECIALIST

Tiimimme vastaa asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkaidemme verkkoympäristöjen suunnittelu, toteutus, ylläpito ja kehittäminen sekä tietoliikenneverkkoihin liittyvien haasteiden ratkaisu. Mukaan mahtuu myös tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöihin liittyen. 

TOIVOMME

Kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Olet luonteeltasi järjestelmällinen ja suunnitelmallinen verkkoasiantuntija. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Ennen kaikkea sinulta löytyy positiivista asennetta ja reipasta otetta, sekä halu oppia uutta. Sujuuhan sinulta kommunikointi sujuvasti (suullinen ja kirjallinen) suomeksi sekä englanniksi?

Toivomme sinulta vankkaa osaamista seuraavista osa-alueista:
•    IP, BGP (HPE Aruba, Juniper, Fortinet, Cisco)
•    L2-verkot (HPE Aruba, Juniper, HPE Aruba)
•    Palomuurit (Fortigate, Juniper SRX, Cisco ASA)

Lisäksi eduksi katsotaan:
•    Osaaminen langattomien 802.11 (a,b, … ,ax) verkkojen suunnittelusta ja toteutuksesta
•    Osaaminen AWS ja Azure pilvipalvelujen verkkoratkaisujen liittämisestä asiakasympäristöihin
•    Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet)
•    Muu kielitaito

TARJOAMME 

Huumorintajuisen ja rennon työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista koostuvaa asiantuntijatiimiä ja oppimaan jatkuvasti uutta. 
Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten Telia Inmics-Nebulalaisena saat muun muassa modernit työvälineet, joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti sekä koulutusta tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, lounas-, kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja. Osana Telia-perhettä Telia Inmics-Nebulalla saat myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 2.2.2020 mennessä! Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä ja Telia Inmics-Nebulasta antaa mielellään Matti Tuomainen, p. 050 538 7778 tai matti.tuomainen@inmicsnebula.fi.