(Poistunut julkaisusta)

Senior Network Specialist
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Tehtävässä toimit Nebulan Service Operations -yksikön asiantuntijatiimissä, jossa kanssasi työskentelee joukko kokeneita verkko-, Linux- ja Microsoft- asiantuntijoita. Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkaidemme verkkoympäristöjen suunnittelu, toteutus, ylläpito ja kehittäminen sekä tietoliikenneverkkoihin liittyvien haasteiden ratkaisu. Mukaan mahtuu myös tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöihin liittyen. Tehtävän sijainti on mieluiten Helsinki, mutta myös muut mahdollisia sopimuksen mukaan.

Sinulla on kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Olet luonteeltasi järjestelmällinen ja suunnitelmallinen verkkoasiantuntija. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi on erityisen hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista. Ennen kaikkea sinulta löytyy positiivista asennetta ja reipasta otetta.

Toivomme sinulta osaamista seuraavista osa-alueista:

  • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
  • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
  • palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)

Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet) ja kokemus kuormantasaajista on eduksi.

Tarjoamme sinulle huumorintajuisen ja rennon työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista koostuvaa asiantuntijatiimiä ja oppimaan jatkuvasti uutta. Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis start-up henkinen työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja, pelaamme ja harrastamme kimpassa sekä tapaamme toisiamme teknologian tai ajankohtaisten asioiden parissa.

Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten nebulalaisena saat muun muassa modernit työvälineet, joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti sekä koulutusta tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sisältäen sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, hammashoitoedun sekä runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja. Osana Telia-perhettä Nebulalla saat myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 17.6.2018 mennessä! Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja Nebulasta antaa mielellään Simo Hallikainen, p. 050 308 2112 tai simo.hallikainen@nebula.fi.