(Poistunut julkaisusta)

Senior Network Specialist
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Työnkuva

Tehtävässä toimit osana Nebulan Service Operations -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee joukko kokeneita verkko-, Linux- ja Microsoft- asiantuntijoita. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet tai haluat sellaiseksi kehittyä.

Toivomme

Sinulla on kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Olet luonteeltasi järjestelmällinen ja suunnitelmallinen verkkoasiantuntija. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi on erityisen hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista. Ennen kaikkea sinulta löytyy positiivista asennetta ja reipasta otetta.

Toivomme sinulta osaamista seuraavista osa-alueista:

  • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
  • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
  • palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)

Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet) ja kokemus kuormantasaajista on eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huumorintajuisen ja rennon työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista koostuvaa asiantuntijatiimiä. Saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Saat myös parhaat työvälineet tehtäviesi suorittamista varten sekä koulutusta tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Nebula tarjoaa mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, sekä tietenkin erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV meille pikaisesti tai viimeistään 28.2.2018 mennessä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi ja Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.