(Poistunut julkaisusta)

Senior NetSuite-talouskonsultti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Senior NetSuite-talouskonsultti (Helsinki) 

Haemme nyt konsulttia NetSuite-liiketoiminta-alustan toimitusprojekteihin sekä asiakkaidemme jatkokehitysprojekteihin. Tässä roolissa hallitset NetSuite talouden kokonaisuuden, suunnittelet ja kehität toimintoja näkemyksellisesti ja uutta luovasti. Tehtävässä vastaat tuotteen toiminnallisesta käyttöönotosta asiakkaan toimintaympäristössä ja pääset suosittelemaan asiakkaalle parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Toimit projekteissa neuvonantajana ja validoit asiakkaan prosessit, tarpeet ja muutospyynnöt tuotteen toiminnallisuuksiin peilaten. Lisäksi analysoit ja kuvaat, miten asiakkaan tarpeet saadaan ratkaistua tuotteen vakiotoiminnallisuuksilla ja mihin tulee tehdä asiakaskohtainen sovitus.

Projekteissa kehitämme asiakkaidemme prosesseja seuraaville alueilla: konsernilaskenta, tilinpäätökset, käyttöomaisuus, tuloutusten hallinta sekä budjetointi ja ennustaminen. Tukenani toimituksissa sinulla on kokenut projektitiimi, johon kuuluu tyypillisesti projektipäällikkö, tekninen asiantuntija, junior talouskonsultti sekä tuotannon- tai projektinohjauksen konsultti. Teemme Netsuite-toimituksissa yhteistyöstä myös muiden Digian yksiköiden kanssa ja pääset osallistumaan monipuolisiin hankkeisiin.

Voit tutustua täällä asiakastarinoihimme ja yhteistyöhömme esimerkiksi ohjelmistoyritys Vainun ja teknologiayhtiö Trimblen kanssa. 

Ketä etsimme? 

Aikaisempi kokemus Netsuite-konsulttina toimimisesta ja kiinnostus teknologiaan antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.  Arvostamme kokemusta ERP-ratkaisuista joko osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä tai asiakkaan avainkäyttäjänä. Pystyt hahmottamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja palat halusta ottaa vastuuta yksilönä ja ryhmässä. 

Olet jo hankkinut tai haluat hankkia sertifikaatteja Netsuiten parista (esim. Suite Foundation, ERP consultant tai Advanced revenue management)   ja palat halusta oppia, syventää ja jakaa tietoa, ratkoa monimutkaisia ongelma-alueita. 

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä ja pidät siitä osaltasi hyvää huolta. Osaat myös ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: Asiakaslähtöisyys, innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Miksi Digia? 

Olemme yli tuhannen hengen vahvasti kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Panostamme Digialla siihen, että varmasti viihdyt meillä – henkilöstömme hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. 

Hakuaika päättyy 30.7.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa NetSuite-liiketoiminnan johtaja Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni 20.7 saakka numerosta 040 735 3068 .