(Poistunut julkaisusta)

Senior, mid ja junior D365 -konsultteja
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Senior, mid ja junior D365 -konsultteja ketterään ja innovatiiviseen tiimiin

Oletko jo muutaman vuoden kokemuksen hankkinut ERP -asiantuntija tai vasta konsulttiurasi alkumetreillä oleva junioriosaaja, joka palaa halusta kehittyä huippuluokan asiantuntijaksi? Hae meille EVRY:lle D365 -sovelluskonsultiksi! Olemme Pohjoismaiden johtava IT-alan palvelutalo ja yksi pohjoismaiden suurimmista Microsoft Dynamics -kumppaneista. Viime vuosina olemme tehneet mittavia panostuksia konseptikehitykseemme ja rakentaneet templaten, joka mahdollistaa projektien toteutuksen kertaluokkaa nopeammin ja luotettavammin. Konseptimme puree asiakkaisiimme ja etsimmekin nyt tiimimme vahvistukseksi vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle tai Tampereelle

Konsultteja, valmistava teollisuus, talous tai logistiikka
Trainee -konsultteja, valmistava teollisuus, talous tai logistiikka

Konsulttina vastaat Microsoft Dynamics -toimitusprojektien toiminnallisista määrittelyistä, asiakkaan ratkaisukuvauksesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Teet yhteistyössä niin teknisten konsulttiemme, projektipäälliköidemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaan toiminnallisten määrittelytyöpajojen vetäminen, asiakkaan ratkaisukuvauksen rakentaminen ja dokumentoiminen sekä nykyisille asiakkaillemme tehtävä D365-konsultointi koskien heidän liiketoimintansa eri kehitysprojekteja.

Trainee -ohjelmassa tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kasvaa D365 -huippuosaajaksi. Saat tukea, työkaluja ja koulutusta osaamisesi kehittämiseksi. Toimit sovelluskonsulttina implementointiprojekteissa ja sinulla on nimetty mentori tukenasi tiimimme lisäksi. Haluamme olla mukana viemässä jo hankkimaasi ERP -osaamista uudelle tasolle. Voit olla joko juuri valmistunut ja kesätöissä ERP:iä käyttänyt TAI alan vaihtaja, jolle ERP ja ammattiterminologia ovat tulleet tutuiksi asiantuntijaroolissa. Trainee konsulttina voit työskennellä tilanteesi mukaisesti joko osa- tai kokoaikaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta valmistavan teollisuuden, logistiikan tai talouden prosesseista ERP -projekteissa konsulttina tai avainroolissa asiakkaan käyttöönottoprojekteissa
  • oma-aloitteista, dynaamista ja proaktiivista can do-asennetta
  • hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja yhteistyötaitoja
  • kykyä kantaa vastuu asiakkaan ratkaisuista sekä work shopien käytännön toteutuksesta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, relevantit sertifioinnit katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn ohjelmistokehityksen etulinjassa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digitalisaation seuraavia askelia osaavien suomalaisten ja pohjoismaalaisten kollegoiden kanssa.

Meillä saat vastuun ja vapauden työskennellä itsenäisesti, mutta et jää ikinä yksin - sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa tiimimme arkea. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias. EVRY:llä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille sydämen asia. Panostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainottamiseen sekä henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja ja hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, ja tule osaksi tiimiämme! Haku päättyy 18.3.2018.

Jäitkö vielä miettimään jotain? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä D365 -tiimimme vetäjältä Kirsi Rinnalta, kirsi.rinta@evry.com tai 050 5721390.