(Poistunut julkaisusta)

Senior matka-asiantuntija
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

MATKA-ASIANTUNTIJOITA (B2B, yritys- ja tapahtumamyynti)

Haemme Helsingin myyntipalvelun iloiseen ja monipuoliseen yritys- ja tapahtumamyyntiimme kokeneita MATKA-ASIANTUNTIJOITA.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Nautitko työstä myynnin parissa? Jos lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, ruotsia sekä englantia, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja aktiivinen myyntityö sujuu sinulta luontevasti. Matka-asiantuntijana myyt Tallinkin ja Silja Linen monipuolisia risteily-, reitti- ja hotellimatkoja lisäpalveluineen yritys- ja ryhmäasiakkaille. Osaat kuunnella asiakasta sekä kysyä häneltä oikeat asiat, jotta pystyt suosittelemaan ja myymään juuri heille sopivan matkakokonaisuuden. Saat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi sekä varmistat omalta osaltasi hänelle onnistuneen matkakokemuksen.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta sinulla on myös hyvät yhteistyötaidot. Kiiretilanteissa toimit tehokkaasti, mutta keskityt silti aina jokaiseen asiakkaaseen.

Palvelet asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi useassa eri kanavissa: puhelimitse, e-maililla sekä chattailemalla. Huomioithan, että työssä vaaditaan kaikkien mainittujen kolmen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin 9:00-17:00 välisenä aikana.

Lisäksi tallinksiljalaisena työkaverina ja työntekijänä olet

  • positiivinen, suvaitsevainen, toiset huomioon ottava ja kannustava

  • teet parhaasi ja autat muita onnistumaan

  • olet luotettava, ammattitaitoinen, rehellinen, motivoitunut ja joustava

  • arvostat työkavereita ja toimit esimerkkinä kaikille

  • ideoit, kehität, uudistat ja uudistut

  • olet erinomainen vuorovaikuttaja, jaat tietoa, annat ja pyydät palautetta myös itsellesi

Tarjoamme sinulle monipuoliset matka-asiantuntijan myyntitehtävät, mahdollisuuden perehtyä matkailualaan Itämeren suurimmassa laivayhtiössä, hyvät työsuhde-edut sekä mahtavan tiimin ympärillesi.

Työ alkaa 19.8.2019 kaksi viikkoa kestävällä koulutuksella, joka pidetään ma-pe päivittäin klo 9-17. Koulutukseen osallistuminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.5.2020 asti, mahdollisuus jatkoon on kuitenkin olemassa myös tämän jälkeen.

Lisätietoja saat tarvittaessa sales lead Jenny Laaksoselta, jenny.laaksonen@tallinksilja.com

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisella hakukaavakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 14.7.2019 Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.