Senior Marketing Manager Wihuri Oy Aarniolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Wihuri Oy Aarnio on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huoleh-dimme päivittäin noin 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Asiakkaitamme palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja eMetro-verkkokaupan kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luo-tettavin kumppani. Uusi logistiikkakeskuksemme on valmistunut Vantaan Viinikkalaan vuon-na 2018. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.

 

Oletko intohimoisesti ruokaan suhtautuva markkinoinnin johtaja ja kehittäjä?

 

Hyvä! Saatat olla etsimämme henkilö Wihuri Oy Aarnion uudeksi Senior Marketing Manageriksi.

 

Senior Marketing Managerin tehtävässä pääset kehittämään ja ylläpitämään markkinoinnin päivittäistä toimintaa, johtamaan asiakasmarkkinointitiimiä ja kehittämään sen toimintatapoja. Suunnittelet ja toteutat yrityksen markkinoinnin ja viestinnän aktiviteetteja sekä tunnistat alan trendejä ja kehität jatkuvasti yrityksen markkinointimixiä. Teet yhteistyötä yrityksen eri osastojen, kuten esimerkiksi myynnin, hankinnan ja tuoteryhmätiimin kanssa. Vastuullasi on myös markkinoinnin vuosisuunnitteluprosessi sekä sopimukset markkinointiyhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on korkeakoulu- tai AMK -tutkinto markkinoinnista, B2B tai B2C markkinointikokemusta vähintään 3-5 vuotta Retail, Food tai Food Service markkinasta, kokemusta monikanavaisesta markkinoinnista ja vahvaa digitaalisen kaupankäynnin ymmärrystä. Lisäksi toivomme, että sinulla on tuoteryhmä- ja Category Management-osaamista ja kokemusta Private Label-tuotehallinnasta. Eduksesi on myös, jos sinulta löytyy päivittäiskaupan rakenteen ja Horeca -tukkukaupan tarpeiden tuntemusta. Sinulla on myös aikaisempaa esimieskokemusta.

 

Wihuri Oy Aarnion tulevana työntekijänä sinulla tulee olla sujuva IT-osaaminen (MS Office, SAP3, SAP CRM ja Qlick Sense). Kommunikoit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen lisäksi myös englanniksi, ruotsin kielen taito on etu. Työskentelyote on järjestelmällinen, tarkka ja sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut, aktiivinen, tiedonjanoinen, esiintymistaitoinen ja ehdottomasti tiimipelaaja.

 

Wihuri Oy Aarnio tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääsee vaikuttamaan yrityksen menestymiseen ja kehittymiseen. Lisäksi tarjolla on huippuviihtyisä työympäristö työsuhde-etuineen ja innostunut tiimi Vantaan Viinikkalassa.

 

Nyt kun kiinnostuit uudesta haasteesta urallesi, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 26.5. mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco: Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541 ja Wihuri Oy Metro-tukku: Asiakkuus- ja Markkinointijohtaja Mikko Poikolainen ti 21.5 klo 08.00 -10.00 p.050 5755622.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268747
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa