(Poistunut julkaisusta)

Senior Manager Freeport Cobaltille Kokkolaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Freeport Cobalt Oy on maailman johtava kobolttipohjaisten erikoiskemikaalien ja hienopulvereiden tuottaja. Tuotteita käytetään mm. ladattavissa akuissa, katalyyteissä, kovametalleissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa kansainvälisillä markkinoilla. Työllistämme noin 200 henkilöä. Kuulumme Freeport-McMoRan Inc. konserniin, jossa työskentelee maailmanlaajuisesti noin 30 000 henkilöä.

Haemme Senior Manageria Kokkolan tehtaalle

Senior Managerina vastaat tuotanto-, projekti- ja kunnossapitotoiminnasta. Tehtäviisi kuuluu tuotantotoiminnan johtaminen. Lisäksi vastaat prosessien, laadun ja tuotantomenetelmien kehittämisestä sekä projektien läpivennistä. Teet aktiivisesti yhteistyötä kaupallisen tiimin ja EHSQ organisaation sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Olet hakemamme henkilö, jos nautit haastavasta ja aktiivisesta työnkuvasta yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus monipuolisesti kehittää toimintaamme. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tekniikanalan korkeakoulututkinto, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme kokemusta vastaavista tuotannonjohtamisen, projektihallinnan ja kehittämisen tehtävistä. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tule mukaan kansainväliseen ja nopeasti kasvavaan toimintaympäristöön tekemään yhteistyötä aktiivisen ja osaavan organisaation kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, mahdollisuuden kasvaa organisaatiossa sekä monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan.

Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi 28.2.2021 mennessä ja liitä hakemukseen ansioluettelosi palkkatoiveineen. Haku toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Nina Vesavuori 050 383 0168, nina.vesavuori@adecco.fi.