Senior Maintenance Specialist
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Oletko kehityshenkinen kunnossapidon sekä investointiprojektien kokenut ammattilainen? Me omaisuudenhallinnassa vastaamme Porvoon jalostamon tuotantolinjojen käytettävyydestä sekä laitteiston elinkaaresta jatkuvasti kehittäen toimintaa. Nyt haemme joukkoomme vahvistusta toimimaan omaisuudenhallinnan edustajana sekä asiantuntijana Öljytuotteet tuotannon investointiprojekteissa kohti hiilineutraalia tuotantoa vuoteen 2035 mennessä. 

Etsimme Senior Maintenance Specialistia osaksi Porvoon Omaisuudenhallinnan organisaatiota, joka koostuu noin 200 eri alan ammattilaisesta. Vastuualueemme kattaa Porvoon jalostamon sekä Suomen satamat ja terminaalit. 

Sinun roolisi Nesteen matkassa 

Roolissa pääset vaikuttamaan ja kehittämään Nesteen Öljytuotteiden toimintaa tukemalla investointiprojektien läpivientiä yhdessä muiden sidosryhmien kanssa. Rooli tukee kehittymistäsi investointiprojektien huippuosaajaksi sekä tarjoaa mahdollisuuden olla mukana uusien hiilineutraalia jalostusta tukevien teknologioiden käyttöönotossa Porvoossa. 
 
Keskeiset tehtäväsi roolissa ovat:

 • Toimia omaisuudenhallinnan ammattialojen edustajana ja asiantuntijana investointihankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.
 • Toimia yhteistyössä projektin johdon, tuotantolinjojen vastuuhenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa.
 • Varmistaa eri ammattialojen vaatimusten yhtenevästä määrittelyistä investointihankkeissa yhdessä sidosryhmien kanssa kuten Jalostus ja valmistus, Elinkaaren hallinta, Käytönvalvonta sekä kehitys.
 • Varmistaa eri ammattialojen oikea-aikaisen päätöksenteon ja tarvittavan informaation tuottamisen ajallaan hankkeiden suunnittelua, hankintaa ja toteutusta varten yhdessä eri tuotantolinjojen osallistuvan suunnitteluryhmien (OSR) kanssa.
 • Osallistua investointiprojektien prosessin jalkauttamiseen käytäntöön sekä toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 
Tulet työskentelemään projektien osalta tiiviisti sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa, ja olet myös valmis tarvittaessa käärimään hihat ja johtamaan projektissa tehtyjen suunnitelmien ja ohjeistuksien käyttöönottoa kentällä. Tarvittaessa olet myös valmis tukemaan tuotantolaitosten luotettavuutta laajemmin oman erikoisosaamisen kautta. Raportoit tuotantolinjan Asset Managerille. 
 
Menestyksen avaimet tehtävään: 

 • Insinööri tai diplomi-insinöörin koulutus.
 • Yli viiden vuoden kokemus kunnossapidosta sekä kemianteollisuuden investointiprojekteista.
 • Kokemusta pyörivistä laitteista sekä painelaitteiden vaatimuksista.
 • Erinomaiset yhteistyö- sekä sosiaaliset taidot.
 • Erinomainen englannin kielen taito.
 • Kyky ja halu omaksua uusia asioita tehokkaasti.
 • Analyyttinen ote ja kyky tuottaa ja esittää konkreettisia toimenpide-ehdotuksia analyysien pohjalta.
 • Osaat hyödyntää ja ottaa käyttöön aktiivisesti jatkuvan parantamisen työkaluja. Toimintamallit ja erilaiset kehitys konseptit kuten Lean, 5S, 5*why, FMECA ovat sinulle tuttuja.

 
Arvostamme myös

 • Kokemusta kunnossapidon strategian kehittämisestä ja toteutuksesta.
 • Kokemus HAZOP riski tarkastelusta sekä ATEX-laitesäädösten vaatimuksista. 

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Asset Manageriin, Janne Klaavuniemi 050 458 3423 arkisin klo 14-15 välillä.

Hae tehtävää viimeistään 4.7.2021 mennessä. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikolle [28].

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Menestyksemme alkaa sinusta.

 

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.
 

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.
 

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 
 

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot