(Poistunut julkaisusta)

SENIOR LINUX SPECIALIST
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Etsimme kokenutta Linux asiantuntijaa vahvistamaan meidän Datacenter & Cloud Services yksikköämme! Toimipisteesi on ensisijaisesti Helsinki. 

SENIOR LINUX SPECIALIST 

Sinulla on kokemusta verkko- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä. Ymmärrät eri pilviteknologiat ja AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita. 

TOIVOMME 

  • Vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux) 
  • AWS sertifiointi
  • Kokemusta www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista 
  • Kokemusta tai halua oppia automaatiotyökalujen käyttöä (Ansible, Heat, scriptaus)
  • Verkkoteknologioiden perusteiden osaamista (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat) 
  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja positiivista asennetta 
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Olet kerännyt myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta Openstack-, AWS- tai vastaavista toteutuksista. 

TARJOAMME 

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä paljon muita etuja.

KIINNOSTUITKO? 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 28.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pohjalainen, anssi.pohjalainen@inmicsnebula.fi

JÄTÄ HAKEMUS