(Poistunut julkaisusta)

Senior Leasing Manager
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Onko toimitilavuokraus sinulle tuttu juttu? Ymmärrätkö vuokrauksen merkityksen kiinteistön arvonmuodostukselle? Oletko hyvä tuttu toimitilojen vuokraukseen liittyvän lainsäädännön kanssa? Jos vastasit kyllä ja olet vielä lisäksi haka myös sosiaalisissa tilanteissa ja tunnet olosi mukavaksi vuokralaisrajapinnassa, niin voisit olla juuri oikea tyyppi tähän tehtävään.

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuutta päästä mukaan Suomen suurimpaan vuokraustiimiin, jossa yli kaksikymmentä vuokrauksen, toimitilamarkkinoinnin ja analytiikan huippuammattilaista tekee töitä omistaja-asiakkaidemme toimitilakohteiden vuokrauksen parissa. Juuri sinua odottaa mielenkiintoinen kokonaisuus kansainvälisen rahaston omistamia kohteita; kokonaisuuteen kuuluu pääosin toimistoa, mutta myös logistiikka on olennainen osa pakettia eikä liiketilojakaan saa unohtaa. Lupaamme sekä isoja että pieniä haasteita ja joka päivä uusia pähkinöitä purtavaksi. Kiinteistön omistajien, vuokralaisten ja toimitilavälittäjien muodostamassa pelikentässä ei takuulla tule tylsää.

Mikäli kiinnostuit, niin jatka lukemista!

Miltä päivittäinen työsi meillä näyttää?

Monipuoliseen toimenkuvaasi managerivuokraajana kuuluu sinulle nimetyn asiakkaan omistamien toimitilakiinteistöjen uudisvuokraus ja vuokralaissuhteiden hoito sekä vuokrauksen strateginen suunnittelu. Vastaat siis kohdekokonaisuuden vuokraustoiminnasta kokonaisuudessaan omistajan edustajan roolissa. Olet mukana myös kiinteistöjen ostoissa ja myynneissä tuoden projekteihin lisäarvoa vahvan vuokrausosaamisesi kautta.

Tavallinen työviikkosi kattaa tehtäviä laidasta laitaan; kiinteistön omistajalle työstät kohde- tai portfoliokohtaista vuokrausstrategiaa ja teet vuokrausesityksiä sekä laskelmia niiden tueksi. Teet myös kehitysehdotuksia, joiden kautta pyrit parantamaan kohteiden vuokrattavuutta. Huolehdit omistajaraportoinnista ja kohteiden budjetista vuokrauksen osalta. Osana päivittäistä työtäsi seuraat aktiivisesti toimitilavuokrausmarkkinaa ja pysyt kartalla siitä, mitä vastuukohteidesi ympäristössä tapahtuu. Panostat sujuvaan kommunikaatioon sisäisesti asiakkuustiimin kanssa ja pidät jatkuvasti myös kiinteistön omistajan ajan tasalla vastuullasi olevien kohteiden vuokraustilanteesta.

Vastaat viipymättä lukuisiin tilatiedusteluihin niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin sekä ylläpidät aktiivisesti yhteyksiä toimitilavälittäjäverkostoon. Siinä sivussa myös seuraat liidilähteitä ja haet proaktiivisesti potentiaalisia vuokralaisia vastuullasi olevien kohteiden tyhjiin tiloihin. Et unohda tilamarkkinointia, vaan vastaat siitä, että kohteistasi on aina eri markkinointikanavissa saatavilla ajantasaiset ja kattavat tiedot.

Huolehdit itsenäisesti operatiivisista vuokraustoimenpiteistä; selvität muutostyökustannuksia, teet kattavia vuokrausesityksiä omistajalle, neuvottelet vuokrasopimuksia ja kirjoitat niitä - tietysti myös olennaisena osana tehtäväkokonaisuuttasi huolehdit kohteiden nykyvuokralaisista vastaamalla heidän yhteydenottoihinsa sekä neuvottelemalla sopimusten uusimisia tai muita sopimusmuutoksia. Toisinaan käsittelet myös vuokranalennusvaateita ja muita reklamaatioita.

Työviikostasi arviolta puolet tai vähän enemmän kuluu työpöydän ääressä, loppuosa menee sujuvasti tilanäytöillä ja muissa tapaamisissa. Vastuullasi olevat kohteet sijaitsevat pääosin alle puolen tunnin matkan päässä toimistolta ja pääset niihin sujuvasti julkisilla, joten auton ratissa ei turhaan aikaa juurikaan kulu. Osallistut luonnollisesti myös vuokrauksen tiimipalavereihin ja asiakkuuden sisäisiin palavereihin – kansainvälisen asiakkaasi kanssa järjestät tarpeen mukaan puhelinpalavereita ja muutaman kerran vuodessa tapaat heitä joko Suomessa tai ulkomailla.

Huolehdit työtehtävistäsi varsin itsenäisesti, mutta et suinkaan yksin. Esimiehesi ja tiimikaverisi ovat sparrauskumppaneitasi ja päivittäisessä tekemisessä toimit tiiviisti yhteistyössä mm. kiinteistön teknisen ylläpidon, rakennuttamisen ja vuokrahallinnon ammattilaisten kanssa. Toimitilamarkkinoinnin tiimi on luonnollisesti apunasi kaikessa toimitilojen markkinointiin liittyvissä asioissa. Erityisen positiivisen lisän työpäiviisi tuo upeat kollegat ja tiimin mahtava ilmapiiri, joka on vailla vertaa.

Miten me teemme sinun työelämästäsi parempaa?

Tuleva työkaverisi, Senior Leasing Manager Jussi kuvailee meitä näin:

”Meillä olet osa joukkuetta, johon on mielestäni helppo tulla mukaan. Vahva yhteenkuuluvuuden tunne on Newsecillä keskeinen osa työskentelykulttuuria. Voin rehellisesti sanoa julkisestikin, että meillä on ihan huippujengi ja myös mahtava yhteishenki. Vuokraajan rooli on luonteeltaan itsenäinen ja edellyttääkin itseohjautuvuutta työssämme erilaisissa asiakkuustiimeissä. Keskeinen pohjavirtaus työssämme on, ettei kahta samanlaista päivää oikeastaan ole. Työssämme kohtaamamme tilanteet ovat monipuolisia ja aina voi luottaa siihen, että visaisen pähkinän edessä esimies sekä tiimikaverit ja kollegat antavat apua langan päässä tai toimistolla. Meillä on some-kanavat käytössä niin facebook workplace-sovellus kuin whatsappikin, jossa läppä lentää asiasta ja joskus jopa asian vierestäkin.” 

  • Työstäsi saamasi kompensaatio vastaa mielestämme sen vaativuutta. Lisäksi meillä on lounas- ja virike-edut sekä laaja terveysturvavakuutus.
  • Emme leimaile työaikoja, mutta kirjaamme aikaa itse ylös. Emme kuitenkaan tee sitä valvoaksemme tai kytätäksemme toistemme tekemistä, vaan ymmärtääksemme ja ohjataksemme, mihin aikaa käytämme ja miten työtämme priorisoimme.
  • Meillä oikeasti viihdytään, välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi vuoden 2019 Great Place To Work:n 4. sija keskisuurten organisaatioiden joukossa. Arjessasi näkyvät positiivisuus, eri toimialojen parhaat kollegat ja työsi suuri vaikuttavuus.
  • Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. 

Miten onnistut työssäsi meillä?

Onnistut tässä työssä, jos sinusta löytyy sopiva sekoitus asiantuntijaa ja myyjää. Olet analyyttinen ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia sekä ajatella strategisesti, mutta samalla olet tyyppi, joka nauttii sosiaalisista tilanteista ja on myös sopivasti myyntihenkinen. Viestintä on vahvuutesi ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet myös tyyppi, jolla ei mene sormi suuhun isommankaan ongelman edessä.

Odotamme, että ymmärrät nettotuoton käsitteen sekä toimitilabisneksen rahavirrat. Sinulla täytyy olla tahtotila saavuttaa aina omistaja-asiakkaallesi paras mahdollinen lopputulos ja samalla sinun tulee tuntea vuokrasopimusneuvottelujen perustyökalut ja vuokrauksen markkinakäytännöt. Myös toimitilavuokrauksen juridiikan ja muun olennaisen kiinteistölainsäädännön tulee olla tuttua.

Sinulla on mielellään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK, DI tai KTM) tai muutoin tehtävään soveltuva tausta ja kokemus. Koulutuksestasi ja kokemuksestasi huolimatta edellytämme sinulta uskallusta kysyä ja pyytää apua silloin kun sitä tarvitset. Autamme sinua työssäsi enemmän kuin mielellämme, mutta vastuullasi on kertoa, milloin apu on tarpeen.

Arvostamme myös sitä, että olet kehittymishaluinen, pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin. Uskallat kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja ja – ratkaisuja ja tuot uusia näkökulmia päivittäiseen työskentelyymme.

Mitään tähtitiedettä työmme ei kuitenkaan ole. Tässä työssä pärjäät varsin loistavasti, jos

  • Olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • Motivoidut tuloksista
  • Hallitset työn tekemisen kannalta tarpeellisen lainsäädännön
  • Pystyt edistämään montaa rinnakkaista neuvottelua sekä osaat priorisoida työtehtäviä oman vastuualueesi sisällä
  • Uskallat esittää omia näkemyksiäsi ja osaat perustella ne
  • Olet kiinnostunut kiinteistömarkkinoista, erityisesti sinulla on hyvä tuntuma vuokramarkkinoihin

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi haluaisimmekin kuulla sinusta!

Olemme ylpeitä palveluorientoituneisuudestamme ja se näkyy koko Newsecin tasaisena kasvuna jo yhdeksän vuoden ajan. Meitä on jo yli 400 ja kasvumme jatkuu vahvana edelleen. Lähde mukaan kasvumatkalle tekemään Suomen suurimmasta vuokraustiimistä entistäkin parempi! Älä jahkaile, vaan hae hakulomakkeen kautta 15.9.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, älä siis odottele viimeiseen päivään.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tuleva esimiehesi Hanna juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hannan tavoitat parhaiten ti 3.9.2019 klo 14-15, ma 9.9. klo 14-15 ja to 12.9.2019 klo 8.30-10.30 numerosta +358 40 152 1778. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen hanna.santasalo@newsec.fi.