(Poistunut julkaisusta)

SENIOR LEAD DEVELOPER, Oulu / Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018
GBuilder Oy on innovatiivinen ja voimakkaasti kansainvälistyvä ohjelmistotalo, joka näyttää suuntaa rakennusalan digitalisaation edelläkävijänä. Asiakaskuntamme koostuu rakennusalan suurimmista ja innovatiivisimmista toimijoista. Avaamme 2019 aikana toimistot mm. Espanjaan, Itävaltaan ja Norjaan.

 

Haemme Group Builder Oy:lle Ouluun (tai Helsinkiin) sinua

SENIOR LEAD DEVELOPER,

Olet kokenut ohjelmistokehittäjä, joka lisää Group Builder -tiimin osaamista vaativissa kehityshankkeissa.

Toimit yhteistyössä teknisenjohdon ja toimitusjohtajan kanssa ja sinuun luottaa koko nälkäinen joukko kollegoita sekä vaativat kansainväliset asiakkaat.

Tämä työ sopii sinulle, jos tiedät olevasi kunnon java web app/service konkari (tai jopa Vaadin guru), jolla on myös DBA-kokemusta. Etsimme siis etenkin web service -puolen ammattilaista, joka auttaa viemään GBuilder-kokonaisuutta aivan uudelle tasolle. Tavoitteena olla maailman paras, ei sen vähempää.

Tärkeimmät kielet ovat C# ja Java, mutta aikaisempi kokemus seuraavista katsotaan eduksi:
- React
- Vaadin
- Unity
- SQL Tietokannat
- Node.js
- GraphQL
- IOS/Android -applikaatiot
- Docker
- Kubernetes
- Azure

Tarjoamme erittäin monipuoliset työtehtävät sekä mielenkiintoisen ja kansainvälistyvän työympäristön voimakkaasti kasvavassa yrityksessä rakennus- ja IT –alan parissa. Työnkuvaan kuuluvat niin pienet korjaukset kuin suurien toimintakokonaisuuksien suunnittelu ja tuotantoon vieminen.

Työtä saat tehdä rennossa työskentelyilmapiirissä sekä joustavassa organisaatiossa upeiden asiakkaiden ja mukavien työkavereiden parissa. Lisäksi tarjoamme joustavan työajan ja loistavat etenemismahdollisuudet sekä mahdollisuuden optioihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ohjelmistokehitystehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulta löytyy mielenkiintoa ja oikeaa asennetta uusien ratkaisujen löytämiseen sekä aito halu kehittyä ja menestyä työssäsi.

Persoonaltasi olet toimelias ja aikaansaava Java-ohjelmistokehittäjä, jolle on luontaista ratkaisuhakuinen ja vastuullinen työote. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, toimintaasi ohjaa asiakaslähtöisyys ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Kiinnostutko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.