Senior laskenta-asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Nyt etsimme Helsinkiin Senior laskenta-asiantuntijaa vastaamaan sovitun konsernitason konsernitilinpäätöksen laadinnasta ja raportoinnista sekä toimimaan talouden kehitysprojekteissa.

 

Tehtävästä

 

Senior laskenta-asiantuntijana toimit taloushallinnon asiantuntijana esittäen ratkaisuvaihtoehtoja talouden ja liiketoiminnan projekteissa ja kehität taloushallinnon- ja konsernilaskennan järjestelmiä sekä prosesseja.

Vastaat sovitun konsernitason tilinpäätöksen läpiviennistä, viranomaisraportoinnista ja taloushallinnon raporttien tuottamisesta. Toimit konsernilaskentajärjestelmän ja IFRS 16 laskentajärjestelmän pääkäyttäjänä.

Vastuullasi on myös erikseen sovittujen taloushallinnon prosessien/vastuualueen ohjeistus, koulutus ja kehittäminen sekä erillisyhtiöiden kirjanpitäjien tukeminen ja neuvonta.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on laskentatoimen koulutus, IFRS konsernilaskentaosaamista ja tarvittavien säädösten tuntemus sekä monipuolinen ulkoisen laskennan osaaminen.

Tehtävä edellyttää monipuolista taloushallinnon ja konsernilaskennan järjestelmien sekä hyvää Microsoft Office-työkalujen hallintaa, kuten excel makro-osaamista.

Senior laskenta-asiantuntijana työskentelet aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Toivomme sinulla olevan hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä kokemusta projektityöskentelystä. Työ edellyttää sujuvaa kielellistä osaamista niin suomeksi kuin englanniksi. Edellytämme sinulta pankki- tai vakuutusliiketoiminnan tuntemusta.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen talouden osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa pääset kehittämään eri prosesseja.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Carita Haanpää kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse +358 10 2523363. Voit soittaa Caritalle keskiviikkona 20.5.2020 klo 11-12 ja 27.5.2020 klo 13 -14. 

 

Mikäli vakuutimme sinut jo siitä, että tämä on sinun paikkasi, niin hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta sunnuntaihin 31.5. mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot