Senior Konsultti
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Valmiina tulevaisuuteen?

Työympäristö muuttuu nopeasti. On aika miettiä asioita uudelleen. Ja juuri sitä teemme täällä Adeccolla. Meillä on kyky yhdistää mahtavat ihmiset mahtaviin työpaikkoihin. Olemme maailmanlaajuinen organisaatio, jonka mottona on keksiä uudelleen, miten rekrytointia tehdään.

Huippurekrytoija, tule loistamaan kanssamme!

Me adeccolaiset teemme työtämme intohimolla ja rakkaudesta lajiin. Jos sinä tunnet samoin omaa työtäsi kohtaan, jatka ihmeessä lukemista.

Oletko kokenut rekrytoija vailla näytön paikkaa ja uusia haasteita? Haluatko töihin yritykseen, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja työkaveria autetaan aina? Ohjaavatko yrityksen arvot toimintaasi ja onko yhteinen menetys tärkein motivaattorisi?

Jos, niin me haluamme kuulla juuri sinusta!


Tehtävä

Toimintamme edelleen kasvaessa etsimme uutta kollegaa Senior konsultiksi Adecco Pohjois-Suomeen, Oulun toimipisteeseen.

Päätehtäväsi Senior konsulttina ovat rekrytointi- ja suorahakutoimeksiantojen hoitaminen, erilaisten uusien palveluiden ja ratkaisujen myynti sekä omien asiakkuuksien hoitaminen ja laajentaminen. Et kuitenkaan pane pahaksesi myöskään tarjota apuasi vuokraus -ja/tai rakennusliiketoiminnan toimeksiantojen toteuttamiseen.

Kokemus

Etsimme juuri sinua, joka teet työtäsi itsenäisesti, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Sinulta löytyy kokemusta eri alojen, eri tasoisista rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoista. Olet ammattilainen ratkaisumyynnissä, tunnet alueen asiakaspotentiaalin sekä nautit oman asiakasverkostosi hoitamisesta ja laajentamisesta.

Olet aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalvelualalla ja sinulla on näyttöjä vastaavien toimeksiantojen menestyksekkäästä hoitamisesta. Olet supliikki suomen ja englannin kielellä ja käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä oppien mielelläsi myös uusia. Luonteeltasi olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti tarjoamiimme mahdollisuuksiin. Hymysi ei hyydy kovassakaan paineessa ja nopeatempoinen työ on sinulle itsestäänselvyys. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.

 

Miksi meille?

Adecco Pohjois-Suomen Senior konsulttina olet tiimimme avainpelaaja. Meillä Adeccolla arkeemme kuuluvat niin monipuoliset rekrytointi, suorahaku, henkilöstövuokraus sekä arviointi -ja uravalmennuspalvelut. Näitä teemme laadukkaasti, pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti. Organisaatiomme on avoin ja matala ja meillä voit omalla työpanoksellasi vaikuttaa paljon asioihin. Tarjoamme aidon mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi, jopa kansainvälisesti. Lupaamme, että vauhtia ja mielenkiintoisia tilanteita tulee vastaan koko ajan, joten pitkästymään et kansamme pääse.

Lisätietoja meistä ja arvoistamme https://www.adecco.fi/fi-fi/adecco-yrityksena/tietoja-adeccosta/

Hakemus

Loistavaa – älä mieti enää, vaan lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera hakulinkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 24.1.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Luottamukselliset yhteydenotot ja tiedustelut, Teemu Puonti p. 050 444 4463 (to ja pe klo.15-16) tai teemu.puonti@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412889
  • Tehtäväalue: HR, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu