(Poistunut julkaisusta)

SENIOR-KIRJANPITÄJÄ, Espoo / Hämeenlinna
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2018
Tunnetko jo Kamuxin? Olemme suomalainen käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut pörssiyhtiö. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa 43 toimipisteessä, Ruotsissa meillä on toimipiste 11 paikkakunnalla ja Saksassa kaksi toimipistettä Hampurin alueella. Vuonna 2017 myimme ennätykselliset 41.000 autoa ja liikevaihtomme oli noin 455 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää keskimäärin 418 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijämme? Lisätietoa www.kamux.fi
 

Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! 
 
Etsimme nyt 
 
Senior-Kirjanpitäjää 
 
Kamux Suomen taloushallintotiimiin. Työsi sijainti voi olla Espoo tai Hämeenlinna.
 
Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti kirjanpidon tehtäviä kuten käyttöomaisuuskirjanpito, vaihto-omaisuuskirjanpito, tilinpäätöksessä avustaminen, kirjanpidon täsmäytyksiä ja muu juokseva kirjanpito. Työskentelet osana 6-henkistä tiimiä. Osallistut peruskirjanpidon lisäksi myös muihin kuukausi- ja kvartaalikatkon prosesseihin, kuten esimerkiksi konsernin sisäisten erien täsmäytykseen. Nautit työstä jossa saat myös luoda ja kehittää uutta; työ sisältää myös osallistumista kirjanpidon prosessien ja järjestelmien kehitystyöhön. 
 
Toivomme sinulta:
 
- useamman vuoden työkokemusta vaativista kirjanpidon tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta
- energisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- aikatauluissa pysymistä ja halua kehittää asioita
- hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös itsenäisesti
- kokemus IFRS-standardeista katsotaan eduksi
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi ja saksa katsotaan eduksi
- kirjanpito-ohjelmien hyvää hallintaa (käytössä Microsoft AX Dynamics)
 
Tarjoamme vakituisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, mukavat työkaverit, hyvät työsuhde-etuudet sekä paljon vastuuta osana nopeasti kasvavan yrityksen taloustiimiä. Työpaikkasi voi sijaita Kamuxin Espoon toimipisteessä tai Hämeenlinnassa sinulle parhaiten soveltuvasti. 
 
Kiinnostuitko? Rekisteröi CV:si pikimmiten palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Kirjanpitäjä, Kamux” kautta. Paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Jos olet aiemmin jo hakenut vastaavaa tehtävää Kamuxilla, hakemuksesi huomioidaan tässä haussa. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen pe 16.11. klo 9:30-10, p. 050 390 9787. 


 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.