Senior Key Account / Sales Project Manager
Suomen Transval Group oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Nyt on paikka auki Transvalin sisälogistiikan myyntitiimiin!

Senior Key Account / Sales Project Manager

Senior Key Account / Sales Project Managerin tehtävänä on myydä uusille asiakkaille logistiikan ulkoistusratkaisuja (mm. varastointi, sisälogistiikka, pakkaus). Ulkoistusratkaisuja myydään suurille kansainvälisille sekä suomalaisille kaupan alan ja teollisuuden toimijoille. Haettavan henkilön tulee ymmärtää asiakkaiden tilaus-tuotanto- ja toimitusketjuratkaisuja sekä pystyä rakentavasti haastamaan asiakkaan nykyisiä toimintamalleja. Hän tuottaa asiakkaalle lisäarvoa tarjoamalla uusia ja ainutlaatuisia näkökulmia kustannustehokkaasti.

Senior Key Account / Sales Project Manager toimii luontevasti johtajatasolla ja osaa esittää asiat vakuuttavasti myös englannin kielellä. Asiakkaidemme kanssa hän löytää uusia mahdollisuuksia ja kehittää yhteistyötä edelleen. Hänen vastuulleen kuuluvat hankkimiensa suurasiakkaiden hoitovastuu sekä laajemmat ratkaisumyynti- ja ulkoistushankkeet. Hän raportoi tehtävässään Transvalin sisälogistiikkapalvelujen myynnistä vastaavalle myyntijohtajalle. Hakemaltamme myyntitykiltä edellytämme matkustusvalmiutta, sillä hän kartoittaa Etelä-Suomen lisäksi myös muiden kasvukeskusten yritysten logistiikkatarpeita.

Arvostamme:

 • vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä vaativien kaupan ja teollisuustoimialan ulkoistusten sekä B-to-B ratkaisumyynnin parista
 • vankkaa kokemusta asiakassuhteiden hoidosta ja asiakasuskollisuuden varmistamisesta
 • kokemusta kuljetuksista, sisälogistiikasta, LEAN johtamisesta, varastoinnista, logistiikan toimitusketjuista ja näihin pohjautuvasta ratkaisumyynnistä katsotaan vahvaksi eduksi
 • soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen), ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Transvalissa #asenneratkaisee, olethan siis:

  • tavoitteellinen, aktiivinen ja taitava neuvottelija
  • sosiaalisesti taitava toimiessasi luontevasti myös yritysten johdon kanssa
  • motivoitunut kehittämään omaa ammattitaitoasi
  • ennakkoluuloton tiimipelaaja, joka vie pitkäjänteisesti useita hankkeita samanaikaisesti eteenpäin kohti maalia

Meillä Transvalissa arkea sekä päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän Suomen suurimman ulkoistuslogistiikan toimijan palveluksessa osana innostavaa ja osaavaa myyntitiimiä ja yhtiömme kasvutarinaa. Työympäristömme on suoraselkäinen, ja sen minkä lupaamme, myös teemme. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Kai Kankaalalta, +358 40 6737993 10.6.klo 10-12 ja 16.6.klo 14-16 tai s-postilla kai.kankaala@transval.fi. Asiakastarinoihimme ja palveluihimme voit tutustua www.transval.fi sekä LinkedInissä.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 23.6.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

 

Transval on Suomen markkinajohtaja aulkoistuslogistiikassa. Yli 500 yritysasiakastamme Suomessa ja Baltian maissa on luottanut tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme asiakkaan omassa tilassa, esimerkiksi varastossa, terminaalissa, tehtaassa, teollisuuden tuotantolaitoksessa ja kaupoissa/myymälöissä. Meillä on 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa. Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Logistiikkaosaamista on kertynyt yli 26 vuotta ja meitä transvalilaisia on lähes 5 000. Palvelumme kattavat vastuullisesti ja turvallisesti toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja turvamyyjäpalvelulla. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Postintaival 7 A
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1461469
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki