(Poistunut julkaisusta)

Senior & Junior Model Analysts
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Riskienhallinnan sääntelyn vaateet jatkavat kasvamistaan ja myös riskimallinnuksen puolella tehtäviä riittää. Vahvistamme Riskienhallinnan Riskienhallintaprosessit-osastoamme edelleen ja haemme nyt vakituisiin tehtäviin pääkonttorillemme Helsingin Vallilaan

Senior & Junior Model Analysts

Toimit riskienhallinnan asiantuntijatehtävissä. Vastaat riskimallien (mm. sisäiset luottoriskimallit ja asiakaskäyttäytymismallit) kehittämisestä ja ylläpidosta, ohjeistat ja koulutat muita sekä osallistut erilaisiin kehitys- ja analysointitehtäviin. Mikäli sinulla on kertynyt vastaavista tehtävistä työkokemusta ja osaamista jo useamman vuoden ajalta, senior mallintajan tehtäväsi sisältää myös vetovastuita mallinnushankkeissa.

Tehtävässä menestymistäsi siivittävää sopiva kokonaisuus

Mallintajan tehtävissä menestyäksesi tarvitset aiempaa kokemusta riskimallinnuksesta ja osaamista tietokannoista ja –järjestelmistä (erityisesti SQL, R ja SAS ovat eduksi). Ylempi korkeakoulututkinto esim. matematiikan ja tilastotieteen ympärillä tukee tehtäviäsi. Senior mallintajan roolissa toimiminen edellyttää aiempaa kokemusta rahoitusalasta.  

Sinä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja yhteistyökykyinen asiantuntija. Vaikka sinulla onkin omia vastuualueita, työtä tehdään vahvasti yhdessä. Kommunikoit mielelläsi ja löydät helposti yhteisen sävelen niin oman yksikkömme sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Dokumentointi ja prosessien ymmärtäminen ovat tehtävässä tärkeää ja koet nämä luontevana osana omaa työtäsi. Samanlaisia päiviä meillä ei ole ja toivomme siksi sinunkin pitävän vaihtelusta.

Meillä voit työskennellä myös englannin kielellä. Mikäli olet lukenut ilmoitusta sujuvasti tänne saakka, suomen kielen taitosi tehtäviin on riittävällä tasolla. 

Miksi meillä viihdytään?

Kehittäminen on meidän yksikkömme toiminnan ydin. Uudistamme tai teemme täysin uutta. Osaamisen jakaminen ja muiden tukeminen ovat osa meidän kulttuuriamme.  Työyhteisössämme pääsee kasvattamaan riskienhallinnan osaamista edelleen – on sitten nuorempi osaaja tai jo kokeneempi konkari.

Tekeminen meillä on rentoa ja joustavaa. Meillä voi vaikuttaa itse omaan työhön ja saada vastuuta, jos sitä haluaa ottaa. OPlaisena saa käyttöönsä alan moderneimmat työvälineet, ison talon edut ja uramahdollisuudet.

Seuraavat askeleet

Taija Luhtala kertoo sinulle halutessasi tehtävästä lisää. Taijan tavoitat 6.8. alkaen numerosta 010 252 2176.

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi OPn Ura-sivun kautta. Hakuaika päättyy 20.8.2018. Hae tehtävään kuitenkin mahdollisimman pian – haastattelut aloitamme jo hakuaikana. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.