(Poistunut julkaisusta)

Senior Java-kehittäjiä (Jyväskylä)
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Monikanavaisen kaupan ratkaisut

Etsimme kokeneita Java-osaajia eri toimitusprojekteihin.

Osana verkkokauppa-tiimiämme pääset mukana monipuolisiin projekteihin sekä kotimaisten että kansainvälisten yritysasiakkaidemme kanssa. Ensisijaisesti haemme henkilöitä Jyväskylään, mutta myös Tampere ja pääkaupunkiseutu voivat olla mahdollisia työskentelypaikkakuntiasi.

Sinä ja me

Omaat kokemusta useammista kehitysprojekteista ja olet toiminut urallasi eri rooleissa ohjelmistokehityksen saralla. Sinulla on aktiivinen ja eteenpäin katsova asenne ja otat tarvittaessa vastuuta asioiden edistämisestä. Kysyt, selvität ja ratkaiset asioita pyytämättä ja otat tietysti myös kollegasi mukaan.

Omaat DevOps-asenteen: ”haluan tehdä releaset nopeasti, jatkuvasti ja ketterästi, oman tiimin voimin”. Tuotat koodia, mutta tahdot myös ymmärtää, mitä softalle tapahtuu ennen ja jälkeen työpanoksesi. Laatuajattelu niin omassa, kuin tiimisi tekemisessä on sinulle tärkeää. Kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi.

Yrityksemme huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista, ja panoksemme esimerkiksi kilpailukykysopimukseen on tarjota henkilökunnalle 24 lisätuntia liikuntaan. Hyvinvointia tukemassa ovat liikunta- ja kulttuurisetelit sekä lounasetu. Taukojumppa ja hieronta pitävät hartiasi vetreinä ja työporukan sählyvuorolla voit tykittää itsesi maalikuninkaaksi.

Senior Java kehittäjä

Senior-tasoiselle kehittäjälle seuraavat asiat ovat ainakin osaltaan jo tuttua tai helposti sovellettavissa. Alla toivomuslistamme:

  • Useamman vuoden kokemus: olet esimerkiksi liidannut osakokonaisuutta, vastannut teknisen ratkaisun suunnittelusta tai ollut muissa vastuullisissa tehtävissä sovelluskehitysprojektissa.
  • Java-osaaminen: Java on tarpeen tietyissä projekteissamme. Mikäli Java on ruosteessa, mutta olet ehdotonta eliittiä toisilla ohjelmointikielillä, ei asian kannata antaa hidastaa liikaa. Mikäli siis Javan oppiminen onnistuu sujuvasti.
  • Vankka tietämys ohjelmistokehityksen työkaluista ja prosesseista: avainsanoja ovat Java EE, Web Services, JSP, React, AWS, JS, HTML, MicroServices, Docker, Devops, Ansible, Git ja CSS.
  • Kokemusta ketterästä-tiimistä: ymmärrät eri rooleja ja kannat skarpisti vastuusi omassa tiimissäsi. Teet mitä lupaat. Olet paikalla dailyissä ja osallistut aktiivisesti.
  • Laatu ohjelmistokehityksessä: sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näkemystä siitä, miten laatu kannattaa nykyaikaisessa ohjelmistokehityksessä rakentaa.
  • DevOps-mentaliteetti: tiedät mahdollisimman paljon siitä, miten ohjelmistotuotannon liukuhihna toimii ensimmäisestä bitistä asiakkaan käyttämään tuotteeseen saakka

Hae
Kuulostaako hyvältä? Jätä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä, toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Hasanen, p. +358 40 5268 670.