Senior Java-kehittäjä (IoT)
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Etsimme

Senior Java-kehittäjää IoT-tiimiin

kehittämään palveluitamme ketterässä tiimissä moderneilla työkaluilla. 

Tässä tehtävässä saat ensivaiheessa näköalapaikan liikenteen hallinnan palvelun pariin ja pääset mukaan tärkeään kansalliseen hankkeeseen. Työskentelet Digian IoT tiimissä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa, missä palvelemme laajasti asiakkaitamme mm. teollisuuden saralla. Halutessasi pääset myös vaikuttamaan Digian IoT-ratkaisuihin ja niiden toteutuksiin.

Olet etsimämme kehittäjä, jos sinulla on kyky ja halu ratkaista kompleksisiakin kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimin asiantuntijoiden ja asiakkaan kanssa. Sinulla on jo kokemusta IT-alan projekteista, Java-ohjelmointikielestä (min 5 vuotta) ja sen yleisimmistä frameworkeista. Olet myös päässyt tutustumaan yleisimpiin pilvipalveluihin. Osaat toimia asiakasrajapinnassa ja sinulla on loistavat viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa.

Vahvoilla olet kun sinulla on:

 • palava halu oppia uutta ja jakaa tietoa työkavereillekin
 • tuntemusta suurimmasta osasta seuraavista teknologioista: Java Spring, Hibernate, JMS, AWS, Wildfly, PostgreSQL, Ansible, Microservices, Angular, TCP, SOAP, REST
 • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
 • itseohjautuvaa työskentelyotetta ja toisaalta kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
 • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

 

Miksi Digian Data Driven Solutions?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Pasi ja Hannu. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1504896
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Tampere