(Poistunut julkaisusta)

Senior Java Developer
Maksuturva ICT Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vastuullisista ohjelmistokehittäjän työtehtävistä? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri, parhaat aamukahvit sekä ystävälliset työkaverit, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Entä helposti lähestyttävä johto ja avoin työilmapiiri? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme ICT-tiimiimme kokenutta Senior Java Developeria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat ohjelmistokehitys ja -testaus (sisältäen käyttöliittymien, taustajärjestelmän, integraatioiden, eräajojen ja tietokannan suunnittelua ja toteutusta), testiskriptien kirjoittaminen – testausprosessimme perustuu pitkälti automaatioon -  sekä Amazonin pilvipalvelussa toimivien asiakastesti- ja tuotantopalveluidemme sovellusten ja alustojen ylläpito. Lisäksi tehtävässä määrittelet toiminnallisuuksien niin sisäisesti kuin ulkoisesti asiakasprojekteissa sekä huolehdit integraatioitamme toteuttavien kumppaneiden ja asiakkaiden tukemisesta. Tehtävässä toimit osana 15 hengen ICT-tiimiämme.

Tekemistämme ja toimintatapojamme kuvaa periksiantamaton tahto ratkaista asiakkaidemme haasteet, jonka vuoksi mottomme kuuluu: ”vain paras kelpaa”. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa onkin useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä.

Toiveenamme on saada joukkoomme ICT-alan osaaja, jolla on kokemusta erilaisten sähköisten asiointi- ja/tai verkkopalveluiden toteutuksesta. Toivomme sinulta:

  • vähintään 5 vuoden kokemusta Java/Java EE, SQL- ja Web-kehittämisestä
  • kykyä ja halua ottaa itsenäisesti haltuun suurempiakin kokonaisuuksia
  • kokemusta eri järjestelmien välisistä integraatioista
  • kokemusta taloushallinto- ja/tai rahoitusalan ohjelmistokehityksestä

Roolissa menestyminen edellyttää sinulta ohjelmointitaitojen lisäksi suomen ja englannin kielen viestintätaitoja, kalenterin hallintaa sekä positiivista tiimipelaamista. Myös kyky kuunnella hyvinkin erilaisten ihmisten toiveita, ehdottaa erilaisia ratkaisuja sekä lopulta suunnitella ja toteuttaa tekniset toiminnallisuudet ovat tehtävässä keskeisiä ominaisuuksia. Yhtä tärkeää on kuitenkin myös se, että haluat sitoutua yrityskulttuuriimme ja olla osaltasi kehittämässä organisaatiostamme paremman työpaikan ja vielä paremmin menestyvän toimijan alallaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Lisäksi saat tilaisuuden työskennellä rennossa työilmapiirissa moninaisten kehitys- ja ohjelmistotehtävien parissa yhdessä muiden mahtavien svealaisten kanssa. Me tarjoamme työpaikan, jossa on tekemisen meininkiä ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.11.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@svea.fi otsikolla ”SeniorDeveloper/PH”. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa CTO, Pete Hakkarainen, +358505838443 tai pete.hakkarainen@maksuturva.fi

Ilmoitathan sähköpostissasi, mikäli haluat, että säästämme henkilötietosi ja hakemuksesi mahdollisesti myöhemmin aukeavia sinulle sopivia työpaikkoja varten. Tutustu myös työnhakijoille suunnattuun tietosuojaselosteeseemme ennen hakemuksesi lähettämistä.