(Poistunut julkaisusta)

Senior Java Developer
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

SENIOR JAVA DEVELOPER

Etsimme Helsingin tiimiimme kokenutta Java-kehittäjää toteuttamaan operatiivisia web-sovelluksia. Tarjoamme ammatillisesti haastavaa ja motivoivaa työtä rennossa ja viihtyisässä ilmapiirissä, asiantuntevien kollegoiden kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ketterästä ohjelmistokehityksestä, jonka ansiosta sinulla on:

  • Hyvä rutiini scrum-prosessin mukaiseen työskentelyyn (JIRA –kokemus plussaa)
  • Vahva Java ja Spring / Spring boot -osaaminen
  • Kokemusta sekä SQL että NoSQL –tietokantojen hyödyntämisestä
  • Näkemyksiä ja sanottavaa sovellusten arkkitehtuurisuunnitteluun ja teknologiaratkaisuihin liittyen

Mielenkiintomme kasvaa entisestään, jos lisäksi olet:

  • tehnyt API-kehitystä tai fronttikehitystä moderneilla javascript-kirjastoilla
  • pystyttänyt kehitys- ja testausympäristöjä ja rakentanut CI-putkia
  • toiminut scrum masterina

Tulet työskentelemään roolissa, joka muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Asiakkaamme ovat teollisuusyrityksiä, liikenteen ja logistiikan toimijoita, ohjelmistoyrityksiä sekä turvallisuuskriittisiä infratoimijoita, joille tuotamme korkean käytettävyyden ja tietoturvan ohjelmistoratkaisuja. Yhteisiä nimittäjiä ovat mm. (karttapohjaisen) tilannekuvan esittäminen, datan käsittely ja -analytiikka, laitehallinta sekä rajapinnat ja integraatiot.

Viihdyt Cinialla, mikäli pidät työntekijöihin luottavasta ja asiantuntijuutta arvostavasta ilmapiiristä. Päämäärämme on tehdä kehittäjien arjesta sujuvaa sekä tukea ammatillisen osaamisen kehittymistä. Tiiviissä työyhteisössämme ihmiset tuntevat toisensa eikä tekemistä leimaa turha byrokratia. Yrityksessämme on kuitenkin riittävästi kokoa ja struktuuria, jotta tukiprosessit toimivat ja asiantuntijat voivat keskittyä rauhassa omaan tekemiseensä.

Tarjoamme kokemustasi vastaavan hyvän palkan, kunnon työvälineet sekä laajan etupaketin, sisältäen mm. vakuutuspohjaisen terveydenhuollon sekä sairaan lapsen hoitopalvelut.

Mitä vielä mietit? Vaihda parempaan täyttämällä hakemus tai lähetä hakemuksesi suoraan sähköpostitse: rekrytointi@cinia.fi

Jos kiinnostuksesi heräsi, mutta jokin asia askarruttaa, lisätietoja tehtävästä voit tiedustella: Kimmo Alamartimo, p. 040 552 9204 / etunimi.sukunimi@cinia.fi